Mračna strana horoskopskih znakova-Sebičnjaci, komplesaši, mamini sinovi, razmaženci… Mnogi bi hteli da sakriju svoju mračnu stranu, ali sve se otkrije…..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan

Ovaj egomanijak takmičarskog duha će biti tvoj samo ako odgovoriš sa „da“ na sledeća pitanja. Da li je poligamija ok, ako se to odnosi na mene, a ne na tebe?

Sportski automobili su nešto najbolje na svetu je l’ da? Njegova je poslednja i ako vam to malo glasnije saopštava to je zato što ste vi krive. Ostavlja u slučaju da je „ne“ odgovor na jedno od ovih pitanja.

Bik

Možda će ti biti čudno u startu, ali njegov proračun u bilo kom momentu ne greši. Znaće uvek gde ćete naći najjeftiniju ponudu džank fuda. Nemoj da te začudi ako uvek negde ima rezervni sendvič ili digitron. Ko god da ga pita gde da se ide, on obavezno predlaže tamo gde je klopa.

Ostavlja u slučaju da kažete da ne umete da kuvate i da je jeftina majica od 5000 dinara.

Blizanac

Nešto bi da menja ali ne zna šta. U isto vreme bi najradije bio i vodoinstalater i pilot spejs-šatla. Bez sumnje su uvek jako zabavni, veseli i lažljivi. Počinilac svih grešnih radnji koje se mogu obaviti za pet minuta. Svaki ozbiljan plan traje tri minuta.

Uostalom, kakvi planovi – niko sreće nije video od toga, samo bujica novih misli i ideja od sumraka do svitanja.

Ostavlja, samo ne zna kada se to desilo.

Rak

Nije tačno da mu je samo bitna porodica i brak. Bitan mu je i alkohol. Ovaj pasionirani ljubitelj ceđene kajsije i dunje, se rodio da bi napravio porodicu, da bi imao šta da uništi. Bitno je da žena ima dobro telo i da joj kecelja dobro stoji u kuhinji, i odmah se zaljubljuje.

Ne ostavlja, njega ostavljaju, zbog treznijih, ako uspeju naravno.

Lav

Njegovo sebičanstvo vidi samo savršen odraz u ogledalu, o drugima ne razmišlja, osim ako nisu ukrasi iza glavnog lika u tom ogledalu.

Najveći prijatelj ste kada mu vičete „To care“. Kada mu kažete „smanji to vežbanje, dosadan si kao svrab“ okreće se i odlazi uz salve reči i uvreda. Upada u paranoju kada mu se kaže da mu se pojavila seda na kosi, o borama da i ne govorimo, teretana i antiejdž kreme mu postaju najbolji prijatelji kako vreme prolazi. Sujeta mu je srednje ime, i prosto mu je neverovatno da čovek kao što je on može da ostari i da ne daj bože umre. Njega je nemoguće ostaviti, on i onako nikad nije prisutan.

Devica

Sitničavo, dosadno, i paranoidno stvorenje. Grlo ispira venišom, a hranu jede pincetom. Majstor da drži moralna predavanja dok sms-uje sa nekom od svojih tajnih drugarica. Glumi hrabrost, a ustvari ga je strah od svega.

„Izdala si me, nož si mi zabila u leđa! Nikada nećeš naći čoveka kao što sam ja!“

Vaga

On sam ne zna šta hoće tokom celog života. Nervira okolinu svojim manjkom samopuzdanja, naglašenim emocijama i napadima nervoze. Usled svih ovih stanja pretvara se u kocku leda i dobijamo čoveka koji pati od manične depresije. Uvek ga svi vole iz nerazjašnjenih razloga.

Obožava da koristi reč „projekat“

– Evo sad nešto pregovoram oko svog projekta, mnogo sam u žurbi, zovem te kasnije.

I onda uđe u GSP.

On da ostavi? Pa hoće, ako naleti na naslednicu Rokfelerovog nasledstva.

Škorpija

Pokušajte da ga zeznete i gotovi ste. U pravom smislu te reči. Opsesivan, posesivan i mračan, nikad ne zaboravlja i živi sekund duže nego njegov glavni neprijatelj. Na njegovom meniju može se naći svaki čovek koji ga izda, prevari i slaže. Ovaj čovek ako ne uspe da osvoji, pokuša da vas pojede, a ako to ne uspe onda samo ide dalje.

On napušta i sveti se. Zapravo najčešće se tako osveti. Žrtvina pokoljenja imaju urođen strah od senki.

Strelac

Kompleksi igraju kolo u njegovoj auri. O svemu zna nešto, u svemu je uporan, naročito u pokušaju da glavom prođe kroz zid, sve dok mu glava ne eksplodira. Nema problem da nakon toga slaže kako sad prolazi kroz novi zid jer je stari srušio prvim udarcem glavom. Misli da je superstar, a u stvari je neostvareni sportista.

Jarac

Nezgodan znak koji ima životni plan već u šestoj godini života. Ako mu se uklopite u plan kvartalno, voleće vas sigurno na godišnjem nivou. Imaće i plan kako da vas njegova mama zavoli jer je ovom Edipu to najbitnija stavka. Uvek igra na sigurno i lako zanemaruje emocije jer su one nebitne. Društveni status je najbitniji.

Mora da napravi plan da bi vas ostavio. Dok razrađuje taj plan, muči te igrom hoću-neću izvlačeći se problemima sa mamom. Kada to odluči vi ste već na ivici nervnog sloma.

Vodolija

Posmatrajući jednu Vodoliju , čovek lako može da zaključi da se Alchajmer dobija odmah po rođenju. Nema nikave planove, sve se u životu dešava odjednom. Prezire one koji pokušavaju da ga strpaju u šablon, buntovan vrlo često bez razloga. Sve što kaže od nekog je čuo ili ukrao, posle dve nedelje tuđih priča, mora da okrene kasetu i pusti je ispočetka.

Kako da vas ostavi kada ne može da se seti tvog imena?

Ribe

Ili zločinac ili narkoman ili neshvaćeni umetnik, ili sve to kombinovano. Rodio se kao žrtva, a patetika mu je bila babica na porođaju.

Dok piše svoje pesme i naliva se vinom odbrojava sate kada je vreme za novi LSD.

Napisaće pesmu, ostaviti poruku ispod kako veruje u idealnu ljubav, a onda će uraditi nešto nezamislivo. To je njegov najbolji plan koji je smislio da bi vas ostavio.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €