Astrofon21

Moć podsvijesti-Promijeni svoje misli i promijenićeš svoju sudbinu…..

Najveća tajna koju su posjedovali slavni ljudi svih vremena je bila njihova sposobnost da uspostave kontakt sa samim sobom i iskoriste moć podsvjesti. Vi to isto možete učiniti, ako znate kako podsvijest funkcionira i ako njome znate upravljati:

Ostrvo s blagom je UNUTAR tebe. Odgovore na sve želje tvoga srca traži u sebi!
Tvoja podsvijest ima odgovore na sva pitanja i probleme. Ako prije spavanja svojoj podsvijesti “naložiš” da želiš ustati u 6 sati, probudićeš se tačno u to vrijeme.
Tvoja podsvijest je graditelj tvoga tijela i može te i izliječiti. Svaku noć se uspavljuj sa idejom savršenog zdravlja, i tvoja podsvijest će, kao vjerni sluga, da te posluša.
Svaka misao je uzrok, a svaka situacija efekt misli.
Ako želiš napisati knjigu, muzičko djelo, biti bolji predavač, ili bilo šta drugo, ukorijeni te ideje u svojoj podsvjesti i ona će skladno tome da ti uvraća.
Ti si poput kapetana broda – on mora izdavati naredjenja. Isto tako, ti moraš dati prava naredjenja svojoj podsvijesti (misli i slike) koja onda upravlja svim tvojim doživljajima.
Nikad ne koristi riječi, poput : “Ne mogu si to priuštiti” ili “To ne mogu učiniti”. Tvoja podsvijest sve prihvata doslovce i to shvata kao da ti nemaš dovoljno novca ili nisi sposoban da učiniš ono što želiš. Potvrdi i ponavljaj : “Ja mogu učiniti sve kroz moć moje podsvijesti”.
Zakon života je zakon vjerovanja. Vjera je misao u tvojoj glavi : ne vjeruj u stvari koje te povredjuju ili ti nanose štetu. Vjeruj u moć svoje podsvijesti koja te liječi, inspiriše, osnažuje i unapredjuje.
Promijeni svoje misli i promijenićeš svoju sudbinu.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM