Astrofon21

Mlad Mesec u Biku – posadimo seme budućnosti

Pred nama je Mlad Mesec u Biku  . Ali ovaj Mlad Mesec je vrlo neobičan, po mestu gde se sreće sa Suncem. Za one koji nisu upućeni u astrološku tematiku evo malog objašnjenja, kao uvod u tekst koji želim napisati da bih pokušala objasniti kako astrologija pomaže da se istumače trenutna, vrlo važna dešavanja oko nas, pa i trenutna pandemija. I kako nam astrologija i prozor koji nam ona otvara, kao dodatni prošireni okvir pogleda na sve situacije, lične i kolektivne, svejedno, može osvetliti, osvestiti i logično objasniti ono što se uvek dešava kao rezultat unutrašnjih procesa, našeg individalnog ili kolektivnog bića. I još malo uvoda i objašenjenja teksta koji pišem, da bih pre svega približila način sagledavanja svih dešavanja kroz astrološku prizmu – zbog svih teorija zavera koje dobijam, zbog svih tekstova koji su napisali stručnjaci u svojim profesijama, iskusni i oni drugi ljudi, radnici i ratnici, posmatrači ili aktivni učesnici sadašnjeg dešavanja u svetu.

Dakle, Mlad Mesec u četvrtak ove sedmice kreće iz znaka Bika, kad se susretne sa Suncem koje se nalazi sad u Biku. Ova dva svetla, dnevno i noćno su uvek bili sinonimi za muški i ženski princip, za dva oka u glavi, za našeg oca i majku od kojih smo stvoreni. Svaki Mlad Mesec kreće od trenutka kad se spoji sa Suncem, a to znači da tada Mesec ne vidimo na nebu, jer ga prekriva Sunčeva svetost. Naredna dva dana ne možemo ga videti na nebu, a onda se pojavjuje u vidu tankog srpa koji se iz dana u dan puni, postaje veći, a nakon 14 dana od tog trenutka Mesec na noćnom nebu možemo videti kao okruglu loptu, koju zovemo Punim Mesecom, a koji se dešava uvek u suprotnom znaku od pozicije Sunca, te Pun Mesec ovog puta će se naći u znaku Škorpiona. Ono što je interesantno za ovaj Mlad Mesec jeste astrološka pozicija tačnije stepen konjukcije ili spoja ova dva svetla, a to je treći stepen Bika, koji u astrologiji stoji kao mesto u kome se Mesec, od svih 360 stepeni u krugu, najbolje oseća.

Astrologija se služi jezikom simbola i njihovim tumačenjem, kroz analizu kompletne slike neba. To znači da, kada ovog puta Mlad Mesec kreće iz pozicije koju on najviše voli u svoj rast, a inače ovaj stepen vezujemo i za samu planetu Zemlju ( jer dan Planete Zemlje, slavimo na dan kad se Sunce nadje na ovom stepenu svake godine) moramo taj znak protumačiti i u odnosu na druge pozicije, kao i na trenutna dešavanja na planeti. Ono što hoću da kažem je u astrologiji ne postoji nikakva slučajnost i da svaki znak koji koji nam šalje nebo i pozicije planeta nešto znače jer one žele nešto da nam poruče. Poruke i znaci moraju da budu pročitani i objašenjeni u skladu sa svim ostalim. Ako Mesec kreće iz mesta svoje egzaltacije svakako da je to znak da se budi ženski princip, planeta zemlja koja jeste ženskog pola, da se ona razvija i regeneriše. Mesec astrološki sibolizuje naš dom, delove nas koji su najintimniji, našu dušu. Da li je ovo trenutak, nakon dve velike konjukcije koje su se desile krajem decembra i početkom aprila, da dolazi treća poruka sa neba, onaj koji kaže da je vreme rađanja pred nama ili tačnije bacanje semena onoga što treba da naraste. Mlad Mesec se uvek odnosi na nove početke, a na globalnom planu prati atmosferu i tokove u energetskom smislu, jer Mesec vlada eteričnim delom našeg postojanja. Ovaj Mlad Mesec unosi dah novog rađanja, koje se tek sada formira u toku ovog mesečevog ciklusa. Ako je vreme pred nama vreme kad se baca novo seme u zemlju, ono će izniknuti po ljudskom merenju za devet meseci. Interesantno je pogledati tada kartu neba i videti da se u tom trenutku Mars nalazi na ovom stepenu ( Mars predstavlja akciju i konkretne pokrete u nekom smisu)… Ako sad to i primenimo na sadašnju situaciju u kojoj se nalazimo sigurno je da nam ona poručuje da kreće neki novi ciklus i promene. Ovo je vro lepa slika na nebu, koja kaže vreme je za stvaranje, tačnije Zemlja je spremna za rađanje, pa je bitno da zamislimo ili posejemo ono što želimo da nam naraste.

Dešavanja koja se prate na nebu putem astrologije daju kompletnu sliku svega, ne samo jednog dešavanja, te se svaka poruka može protumačiti i na globalnom ali i na individualnom nivou, jer naš svet je hologramski. Svaki deo u sebi sadrži sve. Tako i mi kao pojedinci imamo svoj unutrašnji razvoj ali isto tako smo deo jedne veće slagalice u kojoj takodje učestvujemo i kad se ona složi, posmatrač mora da se malo odalji i vidi kompletnu sliku, jer se jedino tako ona može videti. To znači da je za sve potrebno vreme i da će se u vremenu ispred nas i videti rezultati ovog procesa u kojem smo sada. Nijedna teorija zavere nije tačna ali i jeste, sve su tačne, jer nam daju jednu sliku kompletne promene društva, jer sve one utiču na promene. Ukoliko zastupate samo jednu teoriju, neću je nazvati zavere, nego to je jedna mogućnost u moru mogućih istina vi ste fokusirani samo na nju ili verujete samo u nju, vi je i kreirate. Onda ne vidite i ostale moguće istine, jer sve one zajedno utiču na transformaciju ili učestvuju u stvaranju novog globalnog događaja. Nekog većeg događaja koji će se desiti, svejedno sa koliko zavera ili događaja. Astrolog mora gledati širu sliku svega i povezati sve simbole i znake u jedan smisao. Astrologa ne treba da interesuje neka od istina nego jedna jedina, istina koja otkriva uzrok svih dešavanja koji se stvara iz potrebe za razvojem, promenama, kako ličnim tako i kolektivnim. Na kraju astrologu nije ni toliko važno na koji način će se manifestovati ono što treba da se desi, nego da se to i desi za dobrobit sviju. Veći ciklusi diktiraju naš razvoj, ali ako se uklopimo i osetimo te veće cikluse, onda je lakše pratiti i svoj lični. Astrolog treba klijentu da ukaže na najbolje rešenje da se uskladi sa većim tokovima koji diktiraju njegovu sudbinu. Ako smo u skladu sa planetarnim i zvezdanim ciklusima i prirodnim zakonima, Univerzum će pronaći način kako da se desi ono što je najbolje za nas ali u interesu svih ostalih, baš kao u slagalici. Važno je da svi znamo na ličnom nivou koju energiju unosimo u želju ona će se povezati sa svim ostalim kolektivnim mislima i ona koja preovladava, ona će da postane istina.

Pišem ovo jer nam lične, najbliže planete kao što su Mesec i Sunce poručuju da je vreme obnove i regeneracije. Rasta i razvoja. Ono što se traži on nas svih da se u isto vreme fokusiramo na svoju ličnu odgovornost, rast i razvoj svojih potencijala i da svoje unutrašnje borbe, strahove i teške emocije prevazilazimo, da radimo na otklanjanju njih, jer nam to ova situacija i izolacija upravo nameće, pa smo milom ili silom naterani da se njima bavimo. Ali isto tako na globalnom nivou, veća slagalica čeka da dođemo na red , da se složimo u veći poredak, u onaj u kome je sve na svom mestu. Upravo dolazi vreme, a naročito narednih mesec dana, da se uskladimo sa planetom Zemljom, našim roditeljima – Suncem i Mesecom, u veliki zvezdani poredak, kojeg smo deo. Ono što se sada traži od nas je da ne brinemo jer naša duša zna naš put, onaj u kome postoji viši smisao našeg postojanja.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK