Astrofon21

MLAD MESEC -pionir, vodja, vizionar, pustinjak/Lunarni tip ličnosti

MLAD MESEC (pionir, vodja, vizionar, pustinjak) Mesec je u ovoj fazi zatamljen i nevidljiv, duboko ukorenjen u području ličnog i kolektivno-nesvesnog. Socijalna svest još uvek nije formirana i stoga je sva pažnja usmerena upravo u tom smeru. Blagoslov ove lunarne faze sastoji se u sposobnosti unutrašnjeg vidjenja, te intuitivnoj percepciji ili spoznaji koja proizilazi iz intuitivne povezanosti sa kolektivnom memorijom čovečanstva. Intuitivna hrabrost vodi u smeru nepoznatog, obnavljanju i kreiranju novih formi, daruje ovom lunarnom tipu izraz nedužne prostodušnosti uz sav kreativni potencijal. Slično značenju Lude u Tarotu, ili heksagramu 4 u I Chingu.
Ovaj lunarni tip osobe ponekad funkcioniše kao da je vodjen od “više sile”, deluje veoma uporno i govorljivo u svojoj težnji da u svetu zažive njegove vizije i ideje, čak i kada ne razume zašto to čini, niti kako će i gde to završiti. Povezanost sa podsvesnim nivoima omogućava mu da duboko prodre u svet arhetipova i da ih u potpuno adekvatnom socijalnom trenutku materijalizuje u prihvatljivoj formi. Svoja najbolja ostvarenja postize izolacijom od sveta, kako bi kroz osamljivanje produbio svoju percepciju i uvide. Ali to mu nije nimalo lako ostvariti, jer sklonost i zainteresovanost ka svemu što je javno tj. usmerenost i ka svom socijalnom okruženju, oduzima i zahteva ogroman deo njegove pažnje.
Osoba koja pripada tipu Mladog Meseca sposobna je da se izražava na različite genijalne načine, najviše zahvaljujuci svojoj povezanosti sa kolektivnom memorijom (to može izražavati od umetničkih do političkih uverenja i aktivnosti). Ima urodjen osećaj za otkrivanjem, odnosno detektovanjem suštine problema. Javnost ovaj tip osobe često doživljava kao svojevrsnog iskupitelja koji svojom vizijom budi čovečanstvu novu nadu i veru, vodeći ga smerovima novog društvenog razvoja.
Problem ovog lunarnog tipa je u nedovoljnoj definisanosti socijalne svesti na koju suviše utiču projekcije okoline. Najbitnije je da razvije dovoljno integrisanu i jaku svest sa snažnim osećajem ličnog identiteta, kako ga ne bi svladale sile nesvesnog. U protivnom lako se može izgubiti u lavirintu preterane subjektivnosti i depresije, ili preterana povodljivost može učiniti da drugi suviše lako upravljaju njegovim životom.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM