Astrofon21

Mesečevi čvorovi-Otkrijte čemu težite i šta želite da postignete, a ko ste zapravo sada !

Pronađite suštinu svog postojanja i put kojim treba krenuti na osnovu Mesečevih čvorova. Otkrijte čemu težite i šta želite da postignete, a ko ste zapravo sada i šta je to što vas vuče nazad.

Mesečevi čvorovi su neuporedivo moćniji od bilo koje planete, pa i od svih zvezda zajedno. Oni snažno aktiviraju kuće u kojima su, kao i planete koje su se u njima zatekle. Rahu više utiče na vazdušne i vodene (Merkur, Venera, Saturn), a Ketu na vatrene planete (Mars) i na Jupitera. Rahu je u korelaciji sa mentalno – emocionalnom strukturom ličnosti i majkom (ukazuje na karmičke uticaje u datoj oblasti), dok Ketu ukazuje na uticaj karme na ego i mušku liniju (otac). Ukoliko bismo, na najjednostavniji način, pokušali da objasnimo njihov uticaj na naše živote, mogli bismo reći da nas Južni čvor predstavlja onakvima kakvi smo, dok Severni govori kakvi bi trebalo da budemo.

Mesečevi čvorovi su pojave od izuzetne važnosti u astrologiji jer odgovaraju na pitanje koje svako od nas postavio sebi barem jednom u životu: – Zašto sam ovde?
Astronomski posmatrano, to su dve imaginarne, matematicke tacke u svemiru, na mesecevoj orbiti, u kojima ona preseca prividnu putanju Sunca oko Zemlje (ekliptika). Gledano sa Zemlje, to su tacke u kojima se seku putanje Sunca i Meseca. Severni cvor predstavlja tacku u kojoj se Mesec podiže iznad dok je južni tacka u kojoj se spušta ispod ekliptike. Oni su uvek jedan nasuprot drugog (opozicija u astrološkoj karti). Krecu se retrogradno i to prosecnom brzinom od (oko) tri minuta dnevno. Pun krug Zodijaka predju za (oko) 18,5 godina. Zapadna astrološka tradicija sasvim pojednostavljuje ovu temu i Severni cvor smatra benefikom Venerine i Jupiterove prirode, dok prirodu Južnog opisuje Marsom i Saturnom. Medjutim, stvari su mnogo, mnogo komplikovanije.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK