Astrofon21

Mesec u znaku Riba-Uplašeni smo i pod tenzijom,ali….

Mesec u znaku Riba-Senzitivni i emotivni pokušavamo da sakrijemo prave reakcije. Mesec je u kvadratu sa Saturnom što ga čini osetljivijim na mišljenje drugih ljudi pogotovo prijatelja ili organizacija u kojima radimo.

Javlja se takođe strah od izražavanja sopstvenog mišljenja, po svaku cenu pokušavamo da kontrolišemo i prilagodimo drugima svoje poslovne ideje i predloge. Od značaja nam je mišljenje drugih ljudi, ali ga se istovremeno i bojimo. Taj strah može uticati na naša uverenja i ubeđenja, a što će nas učiniti nespremnim za saradnju. Bezazlene šale nas mogu naljutiti i promeniti tok misli. Možemo biti skloni melanholiji.

Mesec takođe pravi lep aspekt ka Suncu u Škorpiji što će nam obezbediti mnoštvo opcija za uživanje i druženje. Daje nam takođe transformaciju i potrebu za bezuslovnim razumevanjem dragih ljudi, prvenstveno naše porodice i partnera.

Uplašeni smo i pod tenzijom, ali imamo potrebu da rešimo sukobe; danas nećemo dozvoliti da nam bilo ko remeti mir, iako su tenzije u nekim situacijama očigledne. Često ćemo se osećati kontradiktorno, u nekim trenucima uzvišeno i voljeno, u drugim usamljeno i ostavljeno. Mesec pravi sekstil i sa Plutonom, što se odnosi na otpuštanje strahova koji su vezani za odbacivanje i samoću.

Mnoge strahove možemo projektovati na druge i biti skloni stvaranju osećanja griže savesti i prebacivanju krivice. Bezuslovna ljubav se može pretvoriti u manipulaciju i preterano žrtvovanje ili povlačenje. U mogućnosti smo da promenimo i transformišemo ideje koje nam više nisu funkcionalne, a tiču se drugih ljudi, bračnih partnera ili nekih otvorenih sukoba i neprijatelja. Moguće da možemo iznenada dobiti neku ideju ili čak kroz snove osvestiti nesvesne mehanizme delovanja koji će nam pomoći da razvijamo ljubav prema sebi.

 

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK