Astrofon21

Mesec u znak Ovna,pravi trigon ka Saturnu u Strelcu i opoziciju sa Jupiterom u Vagi…..

Nakon Meseca u Ribama, Mesec ulazi u znak Ovna. Pravi trigon ka Saturnu u Strelcu i opoziciju sa Jupiterom u Vagi. Ovo nam govori da smo u toku ovih dana imali određene zaključke u vezi sa događajima ili ljudima koji će nam dalje služiti u načinu na koji vidimo sebe i načinu na koji posmatramo okolinu.

Moguće da smo u našu rutinu uveli neka nova pravila ili jednostavno neke stvari ne vidimo na isti način. To je bila glavna funkcija Lunarne eklipse – spoznaja. Međutim, to i dalje ne znači da smo mirni i opušteni. Određeni zaključci do kojih smo došli mogu nas sada još više motivisati da ulazimo u rasprave. Nešto poput osvešćene osobe koja se sada bori za svoja prava. Ali ona je samo osvestila za šta se bori, ne i kako se bori.

Zbog neadekvatnih rešenja, tenzija će se najpre ispoljiti u partnerskim odnosima u obliku takmičenja, konflikta, prebacivanja, kao i preterane taktičnosti i površnosti u prijateljskim odnosima, pogotovo ako su u pitanju Ovnovi i Vage.

Sigurnost i izlaz tražimo u zabavi i sportu, jer imamo želju da upoznamo nove ljude i steknemo nove prijatelje. To ne znači da smo primarno rešili to što smo započeli, jednostavno smo odložili za neki drugi dan. Kako je Mesec u Marsovom znaku, ovo i nije tako loša ideja, sve dok ima za cilj odmor, a ne beg.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK