Astrofon21

Mesec u Škorpionu-čini nam se makar kratko da i nije tako loše!

Da budemo okruženi smehom i bezbedni (Bik), a inspirisani konstantno lepotom (Vaga)! NO ovako, ostaje nam da prisvojimo te trenutke onda dok šetamo recimo Firencom po Ufici galeriji i divimo se i zastaje nam dah, a onda odmah iza do Boboli Gardena u nepregledno zelenilo u srcu Firence koje se prostire na oko 45 hektara. Kada bi nam život svako malo takav bio, gde bi slatke pite sa prelivima pravljenim po tajnim receptima i koja limenka piva bile normalna pauza izmedju infuzije lepotom i radosnih susreta sa dragim ljudima koji prosto nemaju briga, sem onih osnovnih – kada majstor dolazi da popravi kazanče ili se kupuje bicikl detetu, a mladjem nova edicija Lego kockica, jer je to sve tako normalno.

No već dugo, takav jedan normalan životom sa muzikom kao iz Felinijevih filmova kao da se u nekom kolektivnom nesvesnom preselio u fioku snova, želja, težnji, ali kako je Mesec priča o svima nama (kolektiv) da bi stvarno uživali sve to trebalo bi da je većini takav život normalan, dostupan…

Ono na šta smo svi primorani tendencijama prvih decenija 21. veka jeste da se upoznamo sa više gorkim nego slatkim atmosferama i pričama koje ima da nam ispriča Mesec u Škorpionu, ili sa tim sad već izandjalim od ponavljanja “otudjenjem” sa kojim nas upoznaje Mesec u Jarcu. Mesec u Blizancima vadi stvari zahvaljujući gedžetima i tehno napretku, pa kad smo bar tu i dok nam prsti tastaturom šalju kodirane misli u world wide web – čini nam se makar kratko da i nije tako loše.

 

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK