Astrofon21

Mesec u Škorpiji u kvadratu prema Suncu u Lavu-nepromenljivosti volje i emocija!

Mesec u Škorpiji u kvadratu prema Suncu u Lavu, ovo je kvadrat fiksnih znakova, govori o nepromenljivosti volje i emocija, s tim da je razlika u izražavanju. Dok je Lav usmeren na druge ljude i stvaranje okruženja koje bi u potpunosti podupiralo njegove potencijale, Škorpija kao emotivan znak, ima potrebu za sigurnošću.

Ovaj kvadrat govori o tome da želimo mnogo ljudi, aplauze i slavu, ali nam je mir preči, ovo nije dobra kombinacija za bilo kakve emotivne odnose. Međutim, dobra je za posao, jer kvadrat sam po sebi donosi gorivo za akciju, fiksni znaci donose istrajnost, a zbog činjenice da je Škorpija tajnovita, emotivno distancirana, često proračunata u odnosima prema okolini, lako može sedište Sunca u znaku Lava da iskoristi u svoju korist.

S tim u vezi današnji dan je u vezi sa poslovnim prilikama, što onih koje sami stvaramo, što onih koje intuitivno naslućujemo da su dobre za nas. Konačan dispozitor planeta je Merkur u Devici, koji je duboko analitičan, pronicljiv i inteligentan položaj, a što dalje svim ostalim planetama donosi ozbiljnost, planiranje i disciplinu da se posao privede kraju.

Da bi se današnji Mesec osećao sigurno potrebno je da ima kontrolu nad svojim emocijama i stvarima koje obavlja pogotovo one koje su vezane za realizaciju ideja i uverenja, a koje Mesec ispoljava najbolje kroz nalaženje autentičnog načina izražavanja. Iako je Mesec u znaku svog pada, ovaj položaj govori o jakim strastima, ali i strahovima vezanim za gubitak kontrole nad sobom i nad drugima.

Ljudi sa ovim položajem mogu biti teški u vezi ili u poslovnim prilikama, jer su nepoverljivi i skeptični, uvereni da samo oni mogu dobro da obave posao. U zavisnosti od dispozitora vaziće čitav tok akcija, pa tako, pošto je trenutno Merkur u Devici, ovaj Mesec će biti mnogo više racionalan, prilagodljiv i zapravo spreman na saradnju.

Iako će i dalje imati svoje impulse i nesigurnosti, one se neće toliko manifestovati, jer će osoba biti u stanju da ih racionalizuje i shvati na vreme da joj ne služe u okruženju u kom radi.

Svakako danas treba razmisliti o svojim postupcima prema okolini i koliko naše odluke i način percepcije utiče na situacije koje proživljavamo.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK