Mesec u Škorpiji – kako ostati normalan?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sa punim Mesecom u Škorpiji fokus nam je bio i još uvek je na onome što je neko uradio nama ili mi njemu. Mesec je pre svega u Marsovom znaku Škorpije, pa ga zanima ponašanje Marsa prema drugim planetama.

Mesec u Škorpiji je po svojoj prirodi sumnjičav i postojanih emocija, ali kako se u ovom znaku Mesec ne oseća dobro, jer je ipak pod uticajem Marsa, planete agresije i takmičenja, normalno je da su ovi ljudi pod stalnim unutrašnjim stresom i pre svega borbom sa samim sobom.

Mesec predstavlja našu psihu i podsvest, a Mars akciju i takmičenje, konflikte i agresiju. To bi onda značilo da se ove osobe takmiče same sa sobom, nanoseći sebi bol, ovo je agresija usmerena prema sebi, iznutra, zato se za Mesec u Škorpiji govori da je autodestruktivan.

Sunce je sa druge strane naša vitalnost i svrha. U Venerinom znaku, suština Sunca je da se poveže sa drugima, materijalizuje ljubav, usmeri se na konkretne i fizičke stvari. Opozicijom Meseca i Sunca dolazimo u dodir sa svojim unutrašnjim strahovima i porivima sa željom da ih materijalizujemo, tačnije izvučemo neku pouku za dalje.

Međutim, trebalo bi da obratimo pažnju na Mesec u Škorpiji i šta nas to zapravo interesuje? Pre svega, Mars je u Blizancima i u kvadratu ka Neptunu i trigonu sa Jupiterom u Vagi. Ovo govori o našim rizicima, potrebi da se borimo za svoja prava, istovremeno rušeći iluzije koje smo imali i o sebi i o drugima.

Agresija Marsa je usmerena na znak Blizanaca, pa ovih dana ne slušamo druge ljude, već sporovodimo sopstvenu volju, ovo je znak brzopletosti i nepromišljenih akcija. Mesec je dakle primoran da se oslanja na takvog Marsa, zbog toga interesovanja Meseca imaju veze sa stvarima koje smo preduzeli ovih dana, konfliktima koje smo imali sa porodicom na primer ili onim što smo rekli.

Ako Mars u trigonu sa Jupiterom želi da se bori za pravdu, da nametne svoju volju i mišljenje. Onda, sve su šanse da će glavna preokupacija Meseca biti upravo to. Tako da sa ovim Mesecom u Škorpiji mi zapravo razbijamo iluzije o sebi i drugima, čistimo se od negativnih obrazaca ponašanja dolazeći do novih spoznaja, što možemo nazvati nekom životnom mudršću, a koju uspešno materijalizujemo kroz sopstveni sistem vrednosti.

Kako Mesec predstavlja ženski princip, a boravi u znaku Škorpije, čiji je vladar Mars sve su šanse da su ovih dana žene podložnije stresovima, hormonalnim promenama i konfliktima, čiji su uzročnici. Uz to, sama opozicija Meseca i Sunca govori o sukobima u braku i dugim vezama.

Sunce u Biku je pod uticajem Venere u Ovnu. Venera je u opoziciji sa Jupiterom što joj uopšteno donosi nemanje vere u ljubav, sumnjičavost prema partneru, rezervisanost i usmerenost na lične prioritete. Ovi bi značilo da ne bi valjalo pojačavati konflikte sa partnerom i oživljavati stvari iz prošlosti, jer će to delovati na vezu u pravcu zahlađenja odnosa.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD