Mesec u sekstilu sa Merkurom-obećava red i strukturu!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Mesec je u sekstilu sa Merkurom što daje mogućnost da dođemo u kontakt sa svojim emocijama i mislima, da ih lakše kanališemo i verbalno izrazimo čemu doprinosi Merkur u Jarcu (jer obećava red i strukturu), a i Mesec u Ribama što daje intuitivnost i duhovnost.

Idealno vreme za pisanje dnevnika i pokušaj definisanja i razjašnjavanja sopstvenih emocija. Ako su neka od tih pitanja isključivo vezana za odnose sa porodicom, teškim odnosima sa majkom, sestrama ili ženama, onda je dobar dan za rešavanje konflikata takvog tipa i lične nesigurnosti generalno. Slušanje klasične muzike, meditativne muzike može da pojača i u potpunosti vam omogući da iskoristite sekstil Meseca i Merkura.

Ovog meseca očekujte tri jako bitne promene. Prva se odnosi na promenu kada će Venera ući u znak Vodolije, pa će se i naše potrebe u partnerstvu promeniti, bićemo fleksibilniji, slobodniji i otvoreniji za promene, bilo da one uključuju prilagođavanje partnerovih i naših potreba ili društvene aktivnosti, zabave i izlaske, pa čak i započinjanje emotivnih odnosa sa prijateljima. Venera če biti u harmoničnim aspektima ka Jupieru u Vagi i Saturnu u Strelcu, pa je posebno dobar period za Vodolije ili Vodolije u podznaku. Započinjanju odnosa i očuvanju odnosa doprinosi Saturn, a tu je i Jupiter koji boravkom u Vagi, donosi optimizam, harmoniju i širenje ljubavi u partnerskim odnosima.

Merkur će krenuti retrogradno, što Jarčevima može doneti probleme na poslu, sa dokumentima i potpisivanjem ugovora. Potrebno je obratiti pažnju na kosti, zglobove, kolena, čuvati se povreda, ishitrenih reakcija. U ovom periodu nećemo znati kako da se organizujemo, možemo često menjati planove ili čak poslovne partnere.

Poslovi započeti u ovom periodu mogu se odugovlačiti, rokovi probijati. Mogući su i problemi sa autoritetima, nepažnja u saobraćaju i na sudovima, pogotovo ko je u procesu. Merkur će u tom periodu biti u kvadratu sa Jupiterom u Vagi što će dati nejasna i preterana očekivanja u onim oblastima gde se u natalnoj karti nalaze ove dve planete.

Merkur pod uticajem Jupitera može imati problem sa organizacijom i učenjem, neće znati da postavi prioritete. Preispitivanje i sumnjičavost su mogući u ovom periodu, iako ovo generalno nije težak aspekt, jer je Jupiter benefik

Mars će ući u znak Riba. Energija Marsa biće promenljiva, usmerena na umetnost, duhovnost, inspiraciju, filozofiju, pronalaženje višeg smisla, imaćemo potrebu da stvaramo i da se dokazujemo, budemo originalni.

Ovde Mars nije agresivan, vrlo je promenljiv, prilagodljiv i odličan za stvaranje, ali ne za preduzimanje nekih naglih, ishitrenih i organizovanih akcija. Pošto je energija Marsa malo izgubljena u vodi, jer na kraju voda gasi vatru, ovo je period kada ćemo biti pasivniji, mirniji, ali i podložniji psihosomatskim manifestacijama. Ne želimo sukobe, niti teške emocije, pa se trudimo da ih potiskujemo. Za one sa izazovnim položajem Marsa pogotovo u znaku Riba, ovaj period može biti izuzetno neharmoničan, jer donosi obmane, prevare, laži. U težim položajima, donosi i probleme sa alkoholom, lekovima i slično.

Obratiti pažnju i na način na koji se lečite, možda se okrenete alternativnoj medicini ili nekim energetskim metodama lečenja. Mars će napraviti kvadrat sa Saturnom u Strelcu, pa donosi problem sa poštovanjem zakona, autoritetima, nemanjem vere, nepoznavanjem pravila. Mars ne želi obaveze i odgovornosti. Problematičan period može biti za Ribe i njihove odnose sa partnerima ili u porodici. Mogu biti pod tenzijom, izrazito razdražljive, agresivne, nesigurne, ali i mnogo aktivnije u ostvarivanju ciljeva nego inače.

Izuzetno zanimljiv period pred nama, pogotovo sa retrogradnim Merkurom. Međutim, treba ga iskoristiti za refleksiju, učenje, kontrolu, ezoteriju i upoznavanje sa nekim novim metodama, učiteljima koji nam mogu biti od pomoći. Kako je Mars u Ribama, biće naglašena tendencija da se vodimo intuicijom i prvim utiskom što će naročito biti dobro i produktivno za pronalaženje materijala za rad na sebi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €