Astrofon21

Mesec u Ribama, u kvadratu sa Saturnom i kvadratu sa Suncem u znaku Strelca……

Mesec je u Ribama, u kvadratu sa Saturnom i kvadratu sa Suncem u znaku Strelca. Ono što je interesantno ovde je što će  Saturn i Sunce biti u egzaktnoj konjunkciji, veoma odgovoran i stresan dan za Strelčeve i za Blizance.

Današnji kvadrat Meseca u Ribama i Sunca u Strelcu ukazuje na konflikte svesti i podsvesti, želja i ciljeva, identiteta i integriteta, konflikt muškog i ženskog principa, a što se manifestuje kroz promenljiva emotivna stanja, pasivnost, konfuziju, preteranu senzitivnost, samoobmanjivanje i slično. Sa druge strane, imamo naglašen ponos, gordost, preterujemo u zahtevima prema okolini, istovremeno nepažljivi i nemarni prema istoj.

Želimo da istražujemo i učestvujemo u aktivnostima, dok se sa druge strane osećamo odsečeno od svega što radimo. Imamo cilj, ali nemamo emociju. Mesec je u kvadratu sa Saturnom što opet daje problem sa ograničenjima i disciplinom, nemogućnost da se vide i postave jasna pravila i da se uskladimo sa njima.

Dakle, imamo cilj, nemamo emociju i plašimo se pravila. Strah od odgovornosti i pravila dolazi od njihovog nerazumevanja, a Mesec u Ribama je upravo u toj priči, toliko je mističan i u svom svetu da ni nema potrebu da se upoznaje sa pravilima. Ovaj Mesec ne voli rigidnosti, strukturu, logiku i baš zato ne razume racionalnost i argumentativnost Saturna u Strelcu.

Konjunkcija donosi ozbiljnost, a u nekim situacijama otežane okolnosti za rad, odnose sa starijim ljudima ili potrebu da se izgrade stabilni odnosi sa ocem. Ova konjunkcija donosi i strah od nemanja dovoljno pažnje, ljubavi, strah od napuštanja komfora. Osoba mora da ostavi po strani zabavu i razonodu i organizuje se prema zadatom roku. U onom polju horoskopa u kojem Vam se nalazi ova konjunkcija, težićete da ustanovite neka pravila, donesete odluku ili postavite ciljeve.

 

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK