Mesec u Ribama u kvadratu ka Saturnu u Strelcu-problem identiteta!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Mesec u Ribama trenutno u kvadratu ka Saturnu u Strelcu, što će doneti lične nesigurnosti i problem identiteta, kao i sistema vrednosti u poređenju sa načinom na koji gledamo partnerske veze ili načinom na koji bismo hteli da nas partneri tretiraju.

Ovo se ne odnosi samo na romantične veze. Naša tendencija da budemo voljeni, zaštićeni i sigurni, nateraće nas da postanemo suviše zahtevni po tom pitanju ne uviđajući jasne granice između naših i partnerovih potreba.

Sa druge strane, potreba da po svaku cenu izrazimo svoje mišljenje i nametnemo određene granice ponašanja imaće za posledicu udaljavanje partnera ili prikriveni bunt koji lako može da preraste u sukob u toku pomračenja Meseca, 16.09.2016.

Sukob se vidi iz kvadrata Meseca i Marsa, pogotovo kada Mesec bude na 24. stepena Riba. U tom trenutku će napraviti i opoziciju sa Suncem. Opozicija sama po sebi predstavlja svest, kao i retrogradni Merkur, koji putem refleksije može jasnije da pristupi bilo kakvom konfliktu.

Savet je da se danas i sutra edukujete u vezi sa nekim problemom koji imate, bilo da je to čitanje članaka, gledanje videa, razgovor sa stručnjakom ili prijateljem. Sunce u Devici trazi edukaciju, a Mesec u Ribama gubitak granica i prepuštanje.

U ovom aspektu najbolji način da nešto rešite je da se najpre informišete u vezi sa tim, zatim postavite pitanja u vezi sa tim i uz refleksiju otpustite tenziju. Jer je sasvim normalno biti i tužan i ljut i besan i zavidan i ljubomoran…

Ovaj pun Mesec donosi upravo to, svest, osvetljenje podsvesti u cilju otpuštanja problema. Naravno uvek mozete ići lakšim putem i ulaziti u sukobe, ali to ne donosi mir, bar ne na duže staze.

Mnogo toga je karmičkog u ovom punom Mesecu, pogotovo zbog južnog čvora koji je takođe u Ribama što nagoveštava tendenciju da idemo radije za iluzijama i strahovima, nego za rešenjima. Sunce u Devici odgovara severnom čvoru u Devici, još jedan argument zašto treba svoju svrhu da izgrađujemo kroz edukaciju, jasna pravila i praktičnu rutinu umesto samo da se vodimo idealima. Dobar je period za afirmacije, molitve i neke energetske tehnike, terapije i tome slično, pa ako želite oprobajte se i u tome.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €