Astrofon21

Mesec u Ribama –ovih dana smo spremni na kompromis, razgovor, razmenu ideja sa partnerom!

Mesec u emotivnom znaku Riba stavlja fokus na empatiju, praštanje, bezuslovnu ljubav, ali i iluziju, pristrasnost, veliku maštu i još veća očekivanja. Ljudi sa Mescom u Ribama su vrlo osetljivi na tuđu energiju, lako upijaju tuđe emocije, što ih čini izuzetno prilagodljivim i fleksibilnim u društvenim odnosima, ali oni sami mogu dosta da ispaštaju zbog toga, pogotovo ako tuđe probleme doživljavaju kao svoje.

Neharmonična ekspresija ovog Meseca je što je stidljiv, percepcija je često pod uticajem emocija, spreman je na veliki žrtvu i stradanje zbog onih koji to ne cene, ume da bude nepraktičan i zbog svojih velikih očekivanja, često depresivan. Takav Mesec se nalazi danas pod uticajem Jupitera i Venere. Ovo dalje govori o našoj unutrašnjoj potrebi da širimo (Jupiter) ljubav (Venera), da poklanjamo i uživamo i da pre svega razumemo i pomognemo (Jupiter) onima koje volimo (Venera).

Da bismo to uradili, ovih dana smo spremni na kompromis, razgovor, razmenu ideja sa partnerom, pokazujući visok stepen zrelosti, diplomatije i šarma. Nema mesta anksioznosti, niti strahovima, sa Merkurom u Lavu pažnja se usmerava na kreativnost, velikodušnost, komplimente koje rado upućujemo drugima, te i na taj način dobijamo šta želimo.

Neharmonična ekspresija Vage je što ume da bude pasivno-agresivna, površna i ćudljiva, te se reči (Merkur) mogu koristiti i kao sredstvo manipulacije. Sve dok smo iskreni prema sebi i svojim namerama, nema mesta strahovima, ni manipulaciji. Iluzija Meseca u Ribama nas može navesti da pomislimo da smo se oslobodili okova ega i da smo konačno sazreli, međutim dodir Plutona celoj priči daje mračan prizvuk, strahove koji se potiskuju i zaboravljaju, jer je možda tako lakše.

Visoka senzibilnost Meseca u Ribama je vidljiva i u komunikaciji, pogotovo u detektovanju neverbalnih znakova i skrivenih poruka/namera druge osobe. Koliko god bili uvereni da je naša percepcija i jedino tačna, zbog kvadrata Venere i Meseca podložni smo subjektivnosti i iracionalnim zaključcima.

Moguće da pokušavamo da ubedimo drugu osobu da smo u pravu, iako nemamo realnih dokaza za to, osim ,,osećaja“. Energiju Riba je najbolje ispoljiti kroz ples, pokret, muziku, poeziju… obratiti pažnju na snove. Mesec ide ka konjunkciji sa Neptunom što ga čini posebno osetljivim i maštovitim. Dodir Neptuna donosi zaljubljenost, ideal, veru, vizije, ostavljajući za sobom dozu misticizma, introvertnosti i univerzalnosti.

Kako Mesec pravi kvadrat sa Venerom, ovo donosi tenziju, jer može govoriti o razočaranjima u ljubavi i odnosima. Sa jedne strane romantične emocije, sa druge strane razum, promenljivost i vidljiva površnost partnera. Razočaranja danas nisu realna, pa se njima ne treba voditi, niti bilo šta zaključivati.

U toku sutrašnjeg dana Mesec će napraviti i kvadrat ka Saturnu. Ovo je aspekt odluke, i patnje zbog te odluke. Saturn predstavlja otrežnjenje posle opijanja, kao i neprijatne posledice izazvane iluzijom znaka Riba. Ovo znači da ne treba ići za svakom idejom, niti donositi bilo kakve odluke. Neke veze i ljubavi se čine idealnom po noći, dok sa novim danom ta čarolija nestaje.

Neophodna je doza objektivnosti u celoj priči, a simboliku Riba možemo izraziti i kroz duhovnost, molitvu, meditaciju i umetnost. Ovog puta zaljubljivanje, idealizaciju partnera i bezuslovnu ljubav treba ostaviti po strani.

Neke ljubavi mogu ostati idealne bez da se ispričaju do kraja. Upravo ta nedovršenost ih čini savršenom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK