Mesec u Lavu –biti potreban i velikodušan!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Mesec se nalazi u znaku Lava. Lav je znak koji voli pažnju, publiku, dominaciju i kreativnu ekspresiju. Sa pozicijom Meseca u ovom znaku, emotivna sigurnost traži da se izrazi ka spolja, ka drugima, kroz druženje, zajedničke aktivnosti.

Ovom Mesecu je bitno i oseća se dobro i prihvaćeno kada ga drugi hvale i kada mu se dive, time ga motivišu da i dalje stvara. Lav kao znak ne voli da ga iskorišćavaju, da mu sude i da ga ignorišu, kada je Mesec u ovom znaku, što je veće ignorisanje i kritika, to je emotivna nesigurnost izraženija. Ovo je otprilike kontekst našeg raspoloženja ovih dana.

Mesec u Lavu je pod uticajem Sunca, Merkura i Jupitera. Sunce je u Devici, pa se kreativnost usmerava na red, rad i organizaciju. Sunce je u separacionom kvadratu ka Saturnu, pa problemi sa zakonom, sistemima, autoritetima jenjavaju. Međutim, sve iznenadne promene na poslu, javljanje nekontrolisanih emocija ili bilo kakvih nepredviđenih ispada nas mogu učiniti nesigurnim, ranjivim i otuđenim, a što se manifestuje kroz preterani ponos, gordost, lažno dokazivanje i napumpani ego koji ničemu ne služi.

Jupiter u Vagi je usmeren na partnerstvo, diplomatiju, a u kontaktu sa Venerom, na ljubav, uživanje, kupovinu, kreativnost, učenje. Ovo je dobar period za fokusiranje na sopstvena interesovanja, davanje vrednosti- Venera, obrazovanju, učenju, usavršavanju, putovanjima -Jupiter. Kreativnost i slobodna volja se mogu uvećavati kroz aktivan fokus na interesovanja koja smo možda zanemarili, još ako nađemo ljude koji dele ta interesovanja sa nama, eto ispunjene simbolike Jupitera u Vagi.

Merkur je i dalje tik uz Marsa, čineći um brzim i nestrpljivim, reči su hladne i oštre, nema empatije, ni razumevanja, ponajmanje praštanja. Istina izlazi na svetlost dana i nije nimalo prijatna, međutim, aspektom Merkura i Plutona, ovo nam je bilo potrebno da bismo lakše razumeli sebe ili bar ono što smo trpeli.

U zavisnosti kako manipulišemo ovim rečima i energijama, tako ćemo se i osećati. Bolje postiti od bilo kakvih reči, nego mrsiti u sarkazmu, jer će isprovocirati Mesečev znak Lava koji može reagovati ponosno i shodno tome nekonstruktivno za bilo kakav razgovor.

Mesec u trigonima sa Saturnom i Uranom donosi dobre odluke i veliku inspiraciju, pa bi bilo dobro iskoristiti je za rad, postizanje dogovora i konstruktivnih rešenja. Valjalo bi poslušati savete starijih i obratiti se za pomoć nekome ko ima iskustva i znanja da nam pomogne.

Osmeliti se i uraditi nešto lepo za sebe. Ugostiti druge i ponuditi se u pomoći, organizaciji, rešavanju poslova, na ovaj način ćemo povratiti mir i zadovoljstvo, a uz to ispuniti i simboliku Lava – biti potreban i velikodušan.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €