Mesec u Blizancima-Merkur pravi aspekte ka Plutonu, Neptunu i Mesecu!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Mesec je u znaku Blizanaca i upućuje na potrebu za opisivanjem i razgovorom o sopstvenim emocijama, strahovima i nesigurnosti. Osobe sa ovim Mesecom teže da objektivno posmatraju svoje emotivne odnose i svoju ulogu u njima.

Takav Mesec je danas pod uticajem planeta Merkur i Saturn. Merkur je u Devici i retrogradan, analitičan, ali u svojoj refleksiji, pa je period dobar za samoosvešćivanje, terapije, otkrivanje svojih iracionalnih uverenja i rad sa njima. Merkur pravi aspekte ka Plutonu, Neptunu i Mesecu.

Pluton mu daje prodiranje u nesvesno, odlične transformativne ideje i otpuštanje strahova kroz na primer rad sa psiholozima ili kroz neku edukaciju, grupnu terapiju. Opozicija Merkura i Neptuna obično znači nemanje jasne granice između racionalnog i iracionalnog, razlog više da nam neka druga osoba pomogne u oktrivanju i razumevanju lične percepcije.

Kada je Merkur pod uticajem Neptuna sklon je obmanama i prevarama. Sklon je da veruje da se stvari odvijaju baš na onaj način na koji ih on posmatra, a često je situacija upravo suprotna. Takođe, kvadrat ka Mesecu dodaje tenziju između veselog blizanačkog humora, i ozbiljnosti i pedantnosti koja dolazi od Merkura.

Tačnije, smeh je dobar pokazatelj spremnosti da se izborimo sa situacijom, ali sve više od toga je mehanizam odbrane i pokušaj zataškavanja stvari pred sobom. Ovaj aspekt kvadrata označava menjanje misli i planova, problem dafinisanja emocija, pa je najbolje staviti ih na papir i analizirati.

Saturn sa druge strane pravi aspekte ka Suncu i Marsu, što donosi vitalnost, želju za rastom i razvojem, pozitivne promene i mudrost koja dolazi kroz stvaranje, učenje i konkretne akcije i iskustvo. U ovim aspektima se identitet transformiše i to kroz konkretan rad na sebi i svojim strahovima.

Saturn je takođe u opoziciji sa Mesecom što predstavlja zabrinutost i često nespremnost za velike životne odluke. Ovo često govori o strahovima iz prošlosti koji izlaze na površinu kako bi nas nečemu naučili. Ovo je takođe i ženska nesigurnost, konstantno preispitivanje emocija, sigurnosti, komfora i potreba da se o tome otvoreno razgovara.

Mesec pravi lepe aspekte ka Jupiteru, Marsu i Suncu, što donosi mir, optimizam, potrebu za kretanjem i otvorenim pokazivanjem emocija kakve god one bile, kao i skladu sa suprotnim polom, skladu duše i ega i miru koji dolazi kao posledica svega toga.

 

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD