Astrofon21

Mesec opozicija/ kvadrat Neptun-Granice paranoje i ideala!

Granice paranoje i ideala. Opozicija ili kvadrat Meseca i Neptuna se odnose na gubitak kontakta sa samim sobom, preterani idealizam i nesigurnost koja proizilazi iz toga. Sa jedne strane osoba pokušava da razume i doživi duhovnost, dok je sa druge strane to plaši, čineći je nesigurnom.

Vrlo često se dešava da osoba nije sigurna da li je nešto sanjala ili zaista doživela. Nekada joj se može činiti da je odvojena od svog tela ili neprimetna u odnosu na druge ljude.

Osoba može imati neobjašnjive strahove, na primer od duboke vode, jer je to simbolika Neptuna. Javlja se takođe strah od gubitka svesti, pa ove osobe često nemaju normalan san. U ovim aspektima Mesec pati jer ne razume ideju. Vrlo često ideal koji ima je pretežak za emocionalno stanje.

Ovaj aspekt može dati lekare, jer se ideal Neptuna koristi praktično i u kontrolisanim uslovima, a što je cilj Meseca koji želi da zadrži sigurnost. Da je u pitanju trigon ili sekstil Meseca, verovatno bi dao glumce s obzirom da im nije problem da se prebace iz jedne realnosti u drugu.

Osobe sa aspektom Meseca i Neptuna su posebno osetljive na zvuke, mirise i eksternu energiju. Mogu imati strah od mraka, nepoznatih ljudi, nemanja dovoljno prostora. Memorija i moždane funkcije su veoma osetljivi. Ovo su osobe koje mogu imati umetničkih talenata, ali strahuju da ih pokažu drugima. Ne vole kritiku i osuđivanja, jer to narušava njihove ideale čineći ih nesigurnim.

Svoju maštu i talente, kao i ideale i senzitivnost treba da usmeravaju na znak u kome je Mesec, jer je to jedini način da se Mesec oseća sigurno. Ako je u pitanju Mesec u Jarcu, onda valja ideje usmeravati na posao i strukturu, na praktičan rad. Ako je na primer, Mesec u Strelcu, valja se usmeriti na putovanja, obrazovanje, meditaciju, filozofiju i u tim oblastima primeniti svoje talente, ali bez ikakvog emocionalnog vezivanja za neku ideju.

Film koji možda najbolje predstavlja posledice opozicije Meseca i Neptuna…

Horor duše i tegoba uma u kojoj jedino san i želja imaju svrhu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK