Astrofon21

Mesec je u Blizancima pa je akcenat na čitanju, učenju, komunikaciji …..Blizanci i Blistavi um!

Mesec je u Blizancima pa je akcenat na čitanju, učenju, komunikaciji i pronalaženju adekvatnih tehnika za kontrolu emocija i rad na sebi. Racionalizacija emocija je u prvom planu, pa makar to značilo i potiskivanje dubokih i neugodnih senzacija.

Mesec je u trigonu ka Veneri u Vodoliji, pa ćemo na skladan i prirodan način doći u ravnotežu sa svojim emocijama i potrebama. Lako ćemo dolaziti u dodir sa onim što nam se dopada i za šta smo talentovani.

Povoljan dan za kreativnost, stvaranje, istraživanje, a pogotovo istraživanje putem društvenih mreža i interneta. Nalazimo sreću i zadovoljstvo kroz izlaske i druženje sa ljudima sličnih interesovanja. Možda se odlučimo da krenemo na neki kurs, započnemo učenje stranih jezika ili se zainteresujemo za programiranje. Svakako, bićemo u prilici da usvajamo ideje i delimo ih sa grupom istomišljenika.

Blizanci danas imaju naglašeno samopouzdanje, pogotovo kada je posao u pitanju i veza sa inostranstvom. Poželeće da obnove odnos sa svojim partnerima planiranjem putovanja. Slobodni Blizanci sa druge strane su u periodu velikih strasti i površnih flertova. Svi Blizanci treba da obrate pažnju na posao, tačnije prihvatanje zadataka ili preuzimanje bilo kakvih odgovornosti.

U naletu dobrog raspoloženja mogu se obaveziti na više zadataka nego što mogu da ispune. Samoobmanjivanje je prisutno, tako da moraju biti što je moguće više praktični, realni i vremenski dobro organizovani kada je posao u pitanju.

Na nebu takođe imamo Marsa u Vodoliji u sekstilu ka Uranu u Ovnu i sekstilu ka Saturnu i Suncu u Strelcu. Ova kombinacija nam donosi progresivne ideje i ciljeve, originalne i pomalo ekscentrične, preko kojih imamo potrebu da uspostavimo strukturu i red u odnosu sa sredinom. Želimo da se istaknemo svežim, pozitivnim idejama i što je najvažnije, imamo energije i hrabrosti da to ostvarimo.

Naravno, moramo napomenuti da su ovo trenutni planetarni položaji koji daju energetski kontekst svakom znaku zodijaka, ali ga ne određuju, jer svaka individua ima svoju natalnu kartu koja opisane planetarne položaje ispoljava na specifičan način.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK