Astrofon21

Mesec Belog Metalnog Majmuna-Kineski horoskop i kineska astrologija

Mnogima ovako naizgled nelogičan naziv i meseca i godine može delovati zlokobno jer se Zmija smatra opakom životinjom, a Majmun neozbiljnom. U okviru simbolike kineske astrologije Zmija se smatra mudrom i pragmatičnom životinjom koja uspeva da materijalizuje sve i da naplati svoj rad bez obzira da li se bavi ekonomijom ili umetnošću, dok je Majmun najveći zabavljač kineskog Zodijaka, veseo i detinjast. Mana mu je što ne želi da odraste i što na sve probleme gleda sa veselije strane.

Situacija nije ni približno tako loša ako se uzme u obzir kako Kinezi tumače horoskop. Pet elemenata (voda, drvo, vatra, zemlja, metal) upravljaju zodijačkim znacima i smenjuju se u određenom vremenskom periodu kako tokom dana, (svaka dva sata se smenjuje vladavina jednog elementa) meseca, godine. Ova godina je pod uticajam elementa vode koji je simbol novca, prosperiteta ali ništa što je previše nije dobro tako da i mnogo elementa vode nije dobro jer bi moglo da donese odliv novca.
Kako svi elementi imaju uzajaman odnos, bilo pozitivan ili negativan, veoma je bitno da li su elementi kompatibilni. Metal proizvodi vodu tako da bi se moglo očekivati da element metala u mesecu Majmuna može uticati na element vode koji vlada ovom godinom ali ipak treba biti oprezan. Zmija pripada grupi vatrenih znakova, a vatra topi metal tako da je u ovoj godini skrivena energija vatre, primarna energija Zmije i treba se čuvati ljudi ili situacija koje mogu provocirati neprijatno iskustvo ili nedovoljnu spremnost ka kompromisima.
Ovaj mesec bi mogao biti izuzetno povoljan upravo za one koji su rođeni sa elementom Metala (osobe rođene u godini koja se završava na 0 ili 1) kao i na one koji su rođeni u godini vode (godine koje završavaju brojkama 2 i 3), i oni bi trebalo da intenzivno sarađuju i da dopuste da ih vodi intuicija. To se najviše odnosi na Majmuna, Psa, Vepra, Pacova, Bivola. Sa Zmijom, Konjem i Ovcom treba biti oprezan tokom ovog meseca, ne treba provocirati niti želeti previše, ne treba biti nerealno ambiciozan. Odnosi sa rođenima u godinama koje se završavaju na 6 i 7, naročito sa Zmijom, Konjem ili Ovcom mogu biti problematični i na ljubavnom i na poslovnom planu. Sa Ovcom bi posebno trebalo biti taktičan jer je upravo prošao mesec Ovce koja je počela da se stabilizuje i da se nada da bi nešto moglo krenuti u dobrom pravcu.

U toku ovog meseca dominira element metala sa 46% koji predstavlja podsticaj i deluje motivaciono na one koji su pod uticajem Vode (rođeni u godinama koje se završavaju na 2 i 3) nije povoljan za one koji su rođeni u godini pod vladavinom elementa Zemlje (rođeni u godinama koje se završavaju na 8 i 9 ), zbog čega rođeni pod ovim elementom mogu biti previše iscrpljeni radeći za druge. Zemlja je zastupljena kao element sa samo 7 procenata dok element Drveta i Vatre nije uopšte zastupljen, a Voda jeste sa 7 procenata.

Preveden na jezik znakova Zmija, Konj i Ovca mogu biti žestoki protivnici baš kao Tigar, Zec i Zmaj, dok će pokušati da dominiraju i nametnu se Majmun, Petao i Pas. Nešto diskretniji biće Vepar, Pacov i Bivo. Majmun, Petao i Pas međutim upravo mogu umesto prijatelja stvoriti neprijatelje među onim saradnicima sa kojima ih dele zajednički finansijski interesi, tako da rođeni u godinama koje se završavaju na 0, 1, 2 i 3 ne bi trebalo da ulaze u konflikt sa onima koji su rođeni u godinama koje se završavaju na 4, 5, 6 i 7 dok kao posredinici i vrednim pomagači svima mogu se naći osobe rođene u godinama koje se završavaju na 8. i 9.

Kako je ovo godina velikih planova, ideja, puna uticaja suprotnih energija vatrene Zmije i elementa vode koji vlada celom godinom pa je i Zmija preuzela svojstvo Vode (taktičnost, osećajnost, bolećivost) ipak povremeno će Vatreni element Zmije pokazati svoju snagu naročito nad onima koji žele da je nadmudre.

Na zdravstvnom planu ovaj mesec može doneti probleme sa Zapada, upale pluća, bakterijske infekcije, kako plućne tako i stomačne. Treba biti oprezan u radu sa osobama koje dolaze sa severozapada, kao i sa juga. Na globalnom planu moguće je zveckanje oružjem i pokušaj da se sukobi izglade diplomatskim putem. U usponu je industrija oružja, hemijska i farmaceutska industrija, u porastu su depresije a ljubavi će se naglo rađati i naglo prekidati jer je kod mnogih naglašen ponos.

U ljubavi najbolje će se slagati rođeni pod vladavinom istog elementa. Može se dogoditi da rasknu vezu ili da imaju ozbiljen probleme parovi koji su partneri rođeni u godinama Vatre (završava se na 6 i 7) i Metala (završavaju se na 0 i 1) ili u godinama Vode (završavaju se na 2 i 3). Rođeni u godinama pod vladavinom elementa Zemlje (završavaju se na 8 i 9 ) po svaku cenu pokušati da obezbede sebi mir, naročito ako su u vezi sa osobama koje su rođene pod elementom drveta (završavaju se na 4 i 5), a podrška im mogu biti oni koji su rođeni u godinama pod uticajem elementa Vatre (završavaju se na 5 i 7).

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK