Astrofon21

Merkurova putešestvija-Mars ubrzava, Saturn usporava….(astrologija)

Dok se bude kretao kroz Vodoliju, Merkur će formirati trigon s Marsom u Vagi i kvadrat sa Saturnom u Škorpiji

Mars ubrzava, Saturn usporava. Ne možemo reći da ćemo biti ubrzano-usporeni. Nema logike. Međutim, ako strah, a mislim na onaj pozitivan strah, koji možemo „krstiti“ više kao opreznost, može da bude motivacija, onda je to ova situacija kad Merkur u Vodliji bude aspektovan od Marsa i Saturna. Jer, Saturn je opreznost i strah, a Mars je motivacija da se kroz neku akciju i delovanje razreši. Ne zaboravite samo da (bar za mene) nema tvrdoglavijeg od Merkura u Vodoliji u kvadratu sa Saturnom u Škorpiji, a onda iz jedne takve jake nepopustljivosti, krutosti i tvrdoglavosti, kreće delovanje (Mars), što je usmereno prema drugima, partneru, širem okruženju i tako dalje (Mars u Vagi). Ili, možete osetiti težak pritisak s jedne strane (Saturn), znate onaj osećaj kao kad vam neko sedi na kičmi i neće da se skloni (Saturn u Škorpiji), a taj pritisak može biti motivacija da se pokrenete (Mars u Vagi trigon Merkur u Vodoliji). Možda vas muče brige kroz Merkur kvadrat Saturn i to brige povezane s dugovanjima i finansijama (Saturn u Škorpiji), pa takva briga može pokrenuti neku ideju (Merkur u Vodoliji) koju možete aktivirati i pokrenuti (Mars u Vagi). A možda vas muče uopšte strahovi i brige, koji su već dugo zakopani unutar vas (Saturn u Škorpiji), pa neka aktivnost, društvena angažovanost, kontakti s drugima (Merkur u Vodoliji trigon Mars u Vagi), mogu doneti neko rešenje.

Ako verujete u slobodu izbora, hajde onda isprobajte, pa kad Saturn iz Škorpije pritisne Merkur u Vodoliji, tako što će ga vući za noge dole u mrak, neki izdvojeni svet, jer Škorpija nije toliko društvena kao Vodolija, vi se ne dajte, već uđite u trigon s Marsom u Vagi, pa izlazite, družite se, kontaktirajte s ljudima i akciju usmerite na šire okruženje. U društvu, komunikaciji, negde u javnosti ili s partnerom, ma uopšte u kontaktima s drugim ljudima su hrabrost, otvorenost, akcija, inicijativa, ideje, a ako se povučete i počnete da kopate po tajnama, svom nesvesnom (Saturn u Škorpiji), možete lako naići na strah, brige i blokade. Ali, svako ko se na bilo koji način oseti zarobljenim, sputanim, zatvorenim (Saturn u Škorpiji) i namučen zbog toga, dolazi do ideje da se oslobodi (Merkur u Vodoliji, Mars u Vagi). I, neko mu može pomoći, jer je pomoć (trigon) u drugima (Mars u Vagi). Nije vreme za mudrovanje i čekanje, nije vreme samo za one koji imaju iskustvo i zerlost. Čovečanstvo, ali i pojedinac, traži hrabre, odvažne i one od akcije (Merkur u Vodoliji kvadrat Saturn u Škorpiji i trigon Mars u Vagi).

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM