Astrofon21

Merkur u znaku Bika-Potrebno je da testirate ideju kako biste uočili da li i kako funkcioniše u stvarnosti….

Merkur počinje tranzit kroz zodijački znak Bika ,te će biti lakše da se ideje, misli i komunikacija pretapaju u praktičan i najzad isplativ poduhvat. Ovo je jedan od faktora stabilne razmene energija, koji će najzad uspostaviti tokove realizacije.

Sada je vreme da se ideje materijalizuju, da poprime konkretne oblike, dimenzije i forme, planovi koji su vredni pažnje sada su već spremni za realizaciju. Potrebo je samo da vizualizujete jer Merkur u Biku tako funkcioniše. On je vizuelista, i ako niste u stanju da osetite ukus ili miris, da osetite i čujete Merkur u tranzitu kroz Bika će donese izazovne dogadjaje. Koncepti koji su osmišljeni u umu sada će prolaziti kroz nešto sporiji proces asimilacije i varenja, nakon čega će samoideje vredne truda opstati.

Potrebno je da testirate ideju kako biste uočili da li i kako funkcioniše u stvarnosti. Da li je vredna truda? Da li je dugoročna? Da li je stabilna i realistična? Ovo su najznačajnija pitanja koja se nameću tokom Merkurovog tranzita znakom Bika.
Privlačiće nas lepota, umetnost, arhitektura. Iskoristite ovu zemljanu energiju za setvu, i strpljivo čekajte prve izdanke.
Kada je Merkur u Biku izvan ravnoteže postoji opasnost da se fokusira na materijalne principe upornost prelazi u stagnaciju. Ne morate kontrolisati i dominirati svakom konverzacijom, Merkur u Biku može postati agresivan kada oseti pritisak.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM