Astrofon21

Merkur u tranzitu kroz znak Raka-GDE STE BILI ZAGLAVLJENI?

Ljubaznost, komplimenti, pažnja, osećaj da nas neko najzad sluša, razume i podržava… To je ono što nam je potrebno da bi pravilno funkcionisali dok Merkur tranzitira znakom Raka.  Mnogo češće nego ranije reakcije nam mogu biti naglašeno emotivne, a česte prome raspoloženje intenzivno izražene i moguće ih je tumačiti u zavisnosti od Meseca koji je tokom ovog perioda dispozitor. Ovo je period kada se uživa u čitanju dobri klasika, kada se izučava istorija i piše poezija, kada se saosećanje i samilost vraća medju ljude. Sada se intuitivno i pomalo subjektivno reaguje, jer za racionalne i objektivne odluke većina od nas neće biti sposobna.

. Merkurov tranzit kroz zodijački znak RAKA će potrajati duže nego što je to uobičajeno, zahvaljujući fazi retrogradnog kretanja koja će biti aktuelna u intervalu od 19.06. do 12.07., u zodijačkom segmentu od 14° do 5° Raka.

GDE STE BILI ZAGLAVLJENI?
Po prvi put u protekle 3 godine Merkur tranzitira retrogradnost, ne kreirajući malefične aspekte ni sa Saturnom ni sa Plutonom. Zapravo, KLJUČNI aspekt tokom faze Merkurove retrogradnosti je sekstil sa Uranom koji će omogućiti nove prilike na nivou životnih okolnosti koje su determinisane zodijačkim znakom Vodolije u vašem natalnom horoskopu.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK