Astrofon21

Merkur u Škorpionu-napredujemo uprkos uvredjenosti, bolu i razočarenju….

Merkur počinje svoj tranzit kroz zodijački znak Škorpiona, a ukoliko je u vašem natalnom horoskopu MERKUR LIČAN (ukoliko su Asc, Sunce, Mesec, Venera, Mars u zodijačkim znacima BLIZANACA ili DEVICE), ili je aktivna prva dekada fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpion ili Vodolija) ovaj tranzit ćete osetiti prilično intenzivno.
Spremnosti za promene i aktivnoj komunikaciji radovaćete se ukoliko ukoliko ima ličnih planeta u sektoru od 0° do 3° Raka, Škorpiona, Riba

Da li ste ovih dana postali opsednuti željom da saznate svrhu svog života ili najzad započnete suštinsku spoznaju? Ukoliko jeste Merkur u Škorpionu je sada već aktivan u vaše natalnom horoskopu. Na mundanom nivou tranzit Merkura kroz znak Škorpiona najavljuje ciklus intenzivne potrage i naglašene potrebe da se prodre u samu srž problema. Obzirom da Merkur pomaže da razumemo životne tokove i komuniciramo sa drugima, ovaj tranzit će pojačati intuiciju i pomoći da dopremo do informacija koje su načešće dobro skrivene od nas. U mnogim situacijama upravo ovaj tranzit će otkriti koren problema u problematičnoj situaciji koja traje već dosta dugo, ipak ukoliko ne kanališete ovu energiju na ispravan način može vas odvući u paranoju i opsesivne misli.

Na dubljem nivou tranzit Merkura kroz zodijački znak Škorpiona će otkriti nesvesne procese koji se odvijaju u nama. Iako je svakodnevni život naizgled neometen i sprečava nas od preduzimanja nepromišljenih akcija, struktura Merkura je takva da ipak beleži svaki dnevni detalj u matriks koji egzistira u procepu izmedju prošlosti i budućnosti.
Na bezbroj načina se svakodnevno suočavamo sa sličnim situacijama – napredujemo uprkos uvredjenosti, bolu i razočarenju, ali Merkur u Škorpionu će sada pomoći da razumemo kako nam prošlost donosi sadašnje dogadjaje koji su osnova za budućnost. Dok Merkur tranzitira kroz zodijački znak Škorpiona kako biste sagledali trenutnu situaciju, potrudite se da razumete prošlost koja je kreirala sadašnje dogadjaje, što će vam pomoći da donesete bolje odluke i nastavite ka budućnosti sa svesnijim pristupom.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM