Astrofon21

Merkur u Ovnu-Melanholija će vas privući mestu gde ste nekad živeli…Obratite pažnju na nepromišljenost i brzopletost u verbalnim izjavama!

Merkur, planeta koja vlada komunikacijama i informacijama , nakon dužeg tranzita i retrogradnog kretanja kroz zodijački znak izgona (Ribe), počinje tranzit kroz zodijački znak dinamičnog Ovna.
Ukoliko su u vašem natalnom horoskopu aktivni zodijački znaci Blizanci ili Devica, tadkoej i grupe VATRENIH znakova (OVAN, Lav, Strelac), Merkurkova promena znaka doneće dinamizam i promene. Budite odmereni i oprezni, izbegavajte brzopletost i nepromišljeno izgovorene reči. Odličan interval za početak novih aktivnosti. Budite umereniji za slučaj da izazovete nervozne reakcije saradnika. Izbegavajte brzo rešavanje problema iskoračite sa novim idejama, budite inovativni, a verbalne konflikte izbegavajte.

Tranzit Merkura kroz zodijački znak Ovna maksimalno iskoristite za brze, domišljate, originalne i nezavisne ideje. Nove ideje će se razvijati prilično brzo, i komunikacija je dinamična. Ovo je povoljan period za nova poznanstva koja pružaju mogućnosti izražavanja, nove informacije, za kontakte koji su zanimljivi, posebni na neki način.
Obratite pažnju na nepromišljenost i brzopletost u verbalnim izjavama ili odlukama koje mogu inicirati probleme.

OVAN
Budite se – bićete veseli, razigrani, težićete da se što više krećete, putujete, pričate, raspravljate i mudrujete. Ovo je stoga solidan period za pisanje, predavanja, pregovore i trgovinu.
Isuviše ste fokusirani na sebe i isključivo na sopstveni stav, a i sa drugima razgovarate pretežno o sebi. Biće važno da se prema sebi odnosite pošteno, iako će to možda biti teško. Ako se potrudite napredovaćete u ovoj oblasti. Bilo bi dobro ako bi inicirali aktivnosti koje ste pre mnogo vremena nameravali da preduzmete i pomoću kojih se nadate da ćete se razvijati i izgrađivati. Ipak, mogli bi da sebi dozvolite da lako budete zbunjeni i da ostanete bez daha na pola puta. Koncentrišite se na značajne teme, to je ono što će vam doneti nova saznanja o vama.

BIK
Očekujte manji priliv novca, naročito ukoliko se bavite trgovinom, ili kraćim putovanjima. Nešto više ćete razmišljati o prihodima i bezbednosti. Finansijski poslovi bi trebalo da se integrišu u ovoj fazi, jer ste već izneli mnogo novih ideja. Ovaj period će podržati vaše napore u kontekstu mnogih vaših humanitarnih aktivnosti da nađete rešenja za probleme koja su zadovoljavajuća. To nije najvažnija tema u životu, ali bi mogla da vam pomogne da bliže sagledate duhovne i emotivne vrednosti koje ste možda ranije zanemarivali. Sada vam je postalo lakše da zauzmete stav, ali Merkurov princip može da spreči da odluke da dugo traju i da postanu konačne.

BLIZANCI
Bićete veseli, razigrani, težićete da se što više krećete, putujete, pričate, raspravljate i mudrujete. Odlično vreme za intelektualni rad, putovanja i trgovinu. Verovatno ćete imati lepe kontakte sa braćom i sestrama, kao i putovanja sa njima. Najzad dobijate vesti (telefonski poziv ili pismo) nekog od rodbine.
Najzad ste okruženi ljudima koji će učiniti da se osećate spokojno. Ovo nije nužno vreme za donošenje novih odluka, ono je više neodložno da napunite vašu mentalnu bateriju i da održite fleksibilnim vaše razmišljanje. Komšije i rodbina, a posebno braća i sestre imaće prilićno značajnu ulogu u ovom procesu. Ako ste u stanju da umerite entuzijazam i euforiju, trebalo bi da primite dovoljno energije da se uhvatite u koštac sa zadacima koji vaš očekuju.

RAK
Pred vama je period za važne razgovore koji će se odvijati u porodičnom krugu. Možete razmiščljati o preseljenju, ali i da dobijete radosne vesti ili vas obraduju gosti.
Odličan period za čitanje knjiga. Vodite računa da vam telefonski račun ne zastane u grlu, jer će vas možda uhvatiti manija telefoniranja, s obzirom da vam se ne izlazi iz kuće. Postajete svesni potrebe za mentalnom i duhovnom stabilnošću. Ako se malo povučete od svakodnevnih iskustava, to će vam zaista prijati.
Obavezama u kući ćete u ovoj fazi dati posebnu pažnju, ali ne oklevajte da sa sigurne distance posmatrate i okolinu. Ako živite sa porodicom sa njom ćete praviti vrlo efikasne planove ili razgovarati o stvarima koje su se dogodile i koje su izazvale napetost. Kopate po prošlosti ili najzad krećete putem vaših snova. Nema razloga da sebe kočite u tim iskustvima, sve dok stojite “sa obe noge na zemlji”.

LAV
Merkur u Ovnu doneće vam aktivan društveni život – puno izlazaka i upoznavanja. Imaćete prijatan razgovor sa partnerom, poslovnim ili bračnim, odlazak na književne večeri, promocije knjiga vaših prijatelja, u biblioteku ili knjižaru. Ovo je generalno povoljno vreme ako ste naklonjeni pisanju ili zabavi.
Merkur će sada obezbeditiracionalno liderstvo u poslovima koji podrazumevaju kreativnost. Potpuno relaksirani, čak pomalo vragolasti, bićete u stanju da izrazite vaše misli i gledišta. Ako imate decu zbližićete se sa njima tokom ovog tranzita. Ovo je takođe vreme za intelektualne razonode. Iskoristite vreme da uživate u dobroj knjizi ili da se angažujete u stimulativnim diskusijama. Posebno u pogledu suprotnog pola, sada ste u situaciji da razvijete svoj šarm.

DEVICA
Ovo je interval pojačane aktivnosti na poslu – poslovna putovanja, osetljive živce, a mogući su manji problemi sa disajnim organima. Ako se bavite trgovinom ovo je solidan period za to. Tranzit kroz šestu kuću obavezno aktivira dve oblasti: rad i zdravlje. Ovaj period je posebno pogodan za unošenje nove energije u profesionalne izazove, pri čemu bi posebnu pažnju trebalo obratiti na detalje. Vodite računa da sebe ne opteretite toliko da ugrozite zdravlje. Možda će vam biti teško da sačuvate ono što ste postigli u ovom periodu. Ako vodite računa o tome i imate strpljenja sa ljudima koji ne mogu da drže korak sa vašim dostignućima, ne bi trebalo da imate problema sa vašim zdravljem.

VAGA
Sa bračnim drugom dogovarate rekreativno putovanje ili ćete dobiti važne poslovne vesti. Partner je izrazito nervozan i napet – proverite da vi slučajno niste uzrok tome!
U ovom periodu možda ćete sebe uhvatiti u stimulativnoj intelektualnoj razmeni sa vašim partnerom, zbog čega to ne mora nužno da bude uvod u konflikt. To bi moglo da bude podstaknuto nekim interesantnim projektom o kome se sa zadovoljstvom diskutuje. Iako se rasprave mogu produktivno obaviti, ne dozvolite sebi da izgubite iz vida njihove rezultate. Sve u svemu, ovaj period uneće jasnoću u vezi sa realnom procenom interakcije sa drugim ljudima, pa je zato preporučljivo da započnete svaku vrstu saradnje u skladu sa ugovornim sporazumom.

ŠKORPION
Moguća je izvesna nervoza, neobjašnjiv ili iracionalan strah od loših vesti, manje povrede ruku, prehlada, problemi sa disajnim organima. Ako ste učesnik u saobraćaju, nije na pretek da povećate opreznost. Ako vas komšija u nečemu povredi, pokušajte da izbegnete svađu – i ovako i onako nema koristi, a samo ćete se iznervirati.
Sa lakoćom analizirate svoje potajne želje. Žudite da dođete u dodir sa samim sobom i u situaciji ste da vidite i razumete ono što se dešava.
Možda ste došli do spoznaje ciklusa večnog života i umiranja. Ovde se radi o odbačenim konceptima koji moraju biti revidirani. Za vas je verovatno lako da se razdvojite od zastarelih ideja. Iako je ovo vrlo intenzivan period, vodite računa o suočavanju sa budućim idejama. Merkur u tranzitu kroz Ovna kod Škorpiona otvara vrata intelektualnim konfrontacijama, i o zajedničkim resursima te ovaj period može biti obeležen posredovanjima na zajedničku korist.

STRELAC
Solidan period za studije, putovanja, duhovna stremljenja. Uz to ide i razgovor sa profesorima, filozofima ili sveštenicima. Možete započeti neko dugo putovanje koje će vam pružiti priliku da razmenite ideje sa ljudima iz stranih kultura. Ovo vreme je takođe posebno pogodno za nova iskustva i samoispitivanje.
Otvoreni ste za sve novo, bilo da je to nova oblast studija, kurs za obrazovanje odraslih ili možda astrologije. Bez obzira na to šta vas trenutno interesuje, iskoristite vreme za to, čak i ako se to širi van ovog tranzita. Ako ste ikada razmišljali o alternativnim načinima života, ne oklevajte da naučite nešto više o njima. Dozvolite sebi da preispitate lični filozofski pogled vaših poslova.

JARAC
Pred Vama je interval tokom kog možete očekivati uspon, naročito ako se bavite poslovima tipa Merkura (trgovina, intelektualni rad, podučavanje, pisanje). Moguće je da odete na neki poslovni put, ili čak i promena posla ili neki dodatni angažman.
Intenzivnije ćete razmišljati o vašem položaju u društvu – planirate vašu karijeru i u situaciji ste da ponovo razmotrite ambicije i da eventualno izvršite neke izmene.
Odgovornost će verovatno igrati važnu ulogu. Česte prilike za mesečnu naprednu obuku mogle bi da budu plodne ako ih iskoristite. Kada vam se ovako nešto ukaže ne oklevajte da se dobrovoljno prijavite. Takođe, priprema za ispite je pod povoljnom zvezdom, jer vi možete da izrazite vaše misli konstruktivno i jasno i ne bojite se da govorite pred auditorijumom.

VODOLIJA
Sada je period za kontakt ili putovanje sa prijateljima, ili, možda učenje sa njima. Dobro je vreme i za pravljenje velikih planova. Jedanaesta kuća je tradicionalno mesto za grupe i udruživanja, a Merkur naglašava konfrontacije o svakodnevnim uslovima na poslu i aktivnostima u slobodno vreme. Šta radite posle radnog vremena? Sa kim provodite vreme? Da li ste zadovoljni sa vašim prijateljima? Ovu vrstu pitanja bi trebalo naglasiti, jer je ovo vreme za dobijanje jasnih odgovora. Vaši napori u ovoj oblasti mogu biti podržani traženjem rasprave sa ljudima koje izaberete da sa njima provedete vreme, jer oni čine da se prijatno osećate. Važno je da sa drugima obavljate poslove i da izlazite i srećete ljude. Da li će se razviti prijateljstvo, zavisi od vaše energičnosti.

RIBE
Bićete u pomalo melanholičnom raspoloženju, blago depresivnom stanju, što je možda posledica nekih tajnih pisama, spletki, ogovaranja, radu iza leđa ili trgovini na crno. Ako ste vozač, nije na odmet da vam pažnja ne opada. Možda ćete imati i nemiran san i po celu noć se prevrtati po krevetu.
Melanholija će vas privući mestu gde ste nekad živeli. Ako se vozite u gradskom saobraćuju, ili se šetkate po pijaci, čuvajte dokumenata i novac jer džeparoša ima svuda. Ovo je vreme kada Merkur završava svoj tranzit kroz kuće a vaša koncentracija se okreće prema vama samima. Dvanaesta kuća simboliše odustajanje od kontemplacije i razmišljanja; stoga vaš ego ne bi trebao da bude prenaglašen. U ovoj fazi trebali bi da pogledate nazad – na protekle godine i da pripremite Merkurov ulazak u prvu kuću. Stupite u vezu sa sobom i otkrijte šta je važno i šta želite ubuduće da radite. Možda ćete naići na karakteristike koje su do sada bile skrivene. Ponekad je korisno da se povućete i meditirate. Morate da odlučite kako ćete to da uradite, ali bi definitivno trebali da odete na odmor u neki miran kraj zbog relaksacije i da pronađete sebe.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK