Astrofon21

Merkur u Jarcu-“Cilj opravdava sredstvo”

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u zodijačkom znaku JARCA, BIKA, ili DEVICE (grupa zemljanih znakova), a posebno ukoliko je Jarac vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.
Benefite ovog tranzita možete iskoristiti maksimalno ukoliko je u vašem natalnom hooroskopu pozicija Saturna snažna (u znaku sedišta Jarac ili egzaltacije Vage), dobrim aspektima i dispoziciji, aktivirajući teme natalne kuće kojom Saturn u vašem horoskopu vlada.

Merkur je tokom prethodnih nedelja tranzitirao optimističnim znakom Strelca, i danas počinje tranzit kroz ženski kardinalni zemljani zodijački znak Jarca. Obzirom da Merkur vlada mentalnim funkcijama, misaonim procesima i verbalnom razmenom, kao i svim manjim uredjajajima i sredstvima komunikacije jasno je da je on taj koji procesira informacije. Dok boravi u znaku Jarca koji vlada ciljevima i dostignućima, analiza i obrada informacija će biti veoma dobro definisane i svrsishodne. Da podsetimo da je upravo Jarčeva izreka “Cilj opravdava sredstvo”, a suština je zapravo održavanje ustanovljenih društvenih normi kojima takodje vlada znak Jarca. Stoga ćemo tokom narednih nedelja dok Merkur tranzitira znakom Jarca pre svega uočiti sve naglašeniju globalnu racionalizaciju, ali da podsetimo i da je upravo ovo kretanje odličan ambijent za upravljanje dugoročnim ulaganjima.

Merkurov prelazak iz Strelca u zemljani kardinalni znak Jarca pomoći će da organizujemo neophodne aktivnosti na aktuelnim projektima, a odnosi sa ljudima postaju sve svedeniji i izazovniji. Više nije dovoljno čuti mišljenje prijatelja ili kolege, već tražite stav osobe prema kojoj gajite duboko poštovanje i u čije rasudjivanje imate apsolutno poverenje, te se za savet okrećete autoritetima, tražeći praktične i jasne direktive. Ovo je interval intenzivnog promišljanja i analize, kada se razvija dugoročna strategija i prave veliki planovi za godinu koja je pred nama.

Dok Merkur tranzitira znakom Jarca misaoni procesi su naglašeno metodični, a fokus je na trezvenom i praktičnom pristupu informacijama i situacijama. Sada će biti mnogo lakše skoncentrisati se na zadatke koji su vam već “pri ruci” i ne pomišljate na odugovlačenje i odlaganja. Konverzacija je realistična i sa fokusom na poslovne teme, a uzorci i stil komunikacije sve su logičniji i uredniji, organizovaniji. Najzad smo u prilici se posvetimo definisanju i realizovanju prioritetnih zadataka bez otežavajućih okolnosti. Konačno, suočićete se sa stvarnim stanjem stvari, i bez uzdržavanja nazvati ih pravim imenom, a jasnoća i preciznost postaju izuzetno bitni elementi definisanja stanja. Potrebno je da budete svesni prenaglašeno rigidnog stava u razmišljanju i razmatranjima, jer ćete u suprotnom ostaviti utisak hladne i pomalo grube prirode. Za mnoge u vašem okruženju veoma je tanka linija izmedju realnog pristupa i pesimizma stoga budite nešto prijemčiviji nego obično.

Ovaj Merkurov tranzit će proširiti horizonte rodjenih u znaku ili sa Asc-om u ovom kardinalnom zemljanom znaku, probudiće njihovu žeđ za znanjem i potrebu za komunikacijom, pa će ljudi sa Asc u zodijačkom znaku Jarca jednostavno blistati!

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM