Astrofon21

Merkur sekstil Neptun-Ovo je odličan interval da osvestite svoje najdublje snove i oni će se ostvariti…..

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentu 18° do 22° BIKA, Raka, Device, Škorpiona, JARCA ili Riba, a posebno ukoliko je Blizanci, Devica ili Ribe vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Na mnogo načina predstojeći sekstil Merkura i Neptuna donosi priliku da se oslobodimo svega što nas je vezivalo za svet materijalnog, i započeti život u kom će izobilje individualnih resursa biti osnova za unutrašnje bogatstvo. Ipak kako bismo krenuli napred neophodno je da na dubljem nivou spoznamo pobude zbog kojih smo se vezali za svet u kom je priroritet na materijalnom planu, i potom ćemo kroz svet snova i imaginacije mnogo lakše pristupati sekstilu Merkura i Neptuna.

Ovo je odličan interval da osvestite svoje najdublje snove i oni će se ostvariti. Idealizam je na visokom nivou, inspirativni ste i imaginativni, a vaša moć vizuelizacije je snažna i efikasna. Dan za značajne spoznaje, verujte svojoj intuiciji, odličan interval za duhovni rad. Bujna mašta, sklonost fantazijama i praćenju iznenadnih zamisli, inspiracija, predosećanje događaja koji slede, razumevanje stvari na intelektualnom i duhovnom planu. Aspekt ima blagotvoran uticaj na ispoljavanje vaših talenata vezanih za maštu, imaginaciju, poeziju ili umetničko procenjivanje. Ovo je i period velikog uspona i mogućnosti za sve koji se bave kreativnim ili duhovnim radom, a mogu se pojaviti i spontani kontakati sa spiritualnim ili idealističkim idejama. Okruženje prepoznaje vašu izuzetnu senzibilnost ako ste u stanju da joj date odgovarajući izraz.

Neptun vlada višim oblicima ljubavi, dok Merkur predstavlja koncept komunikacije koji će osenčiti više nežnosti u ophodjenju sa drugima. Postoji mala opasnost da vas zavara Neptunova tendencija da kreira iluzije, donoseći negativne uticaje. Verovatnije je da će to doprineti intuitivnom razumevanju u vašem okruženju. Ovaj tranzit može da vas učini prijemčivim na sanjarenje o tome kako bi mogao da izgleda idealan svet. Zato treba da razmotrite sva saznanja koja su bila proizvod ovog tranzita da bi bili sigurni da se ona uklapaju u realnost. Nemojte donositi važne odluke u ovom periodu; dajte sebi jedan dan za razmišljanje i odmor. Ovo je aspekt oslobadjanja, sa fokusom na imaginarni svet snova, maštovitost će biti dodatno pojačana a intuicija dosta naglašena, stoga je danas odličan dan za opuštanje i duhovno budejenje kroz kreativne aktivnosti, muziku i meditaciju. Koristeći ovaj aspekt osvestićete svoje najdublje snove i aspiracije. Provedite deo dana maštajući o svemu što biste želeli da ostvarite tokom narednih 12 meseci, a potom svoje ciljeve napišite na crvenom svitku hartije, kako biste obezbedili njihovu materijalizaciju. Možete koristiti i neke od magijskih rituala koji podržavaju ostvarenje snova.

Postoje i aktivnosti koje biste trebali izbegavati tokom današnjeg dana a to su pre svega redovne dnevne aktivnosti i rutina. Vreme je za opuštanje, odmor i povezivanje sa duhovnim. Idealizam je na visokom nivou, a viste inspirativni i maštoviti. Vaša moć vizuelizacije je izuzetno snažna i efikasna, nekim čudom baš sve vam polazi za rukom. Verujte svojoj intuiciji, posvetite se spiritualnom učenju i meditirajte ili odspavajte.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK