Astrofon21

Merkur opozicija Saturn-Komunikacija je otežana jer niste sigurni šta želite da kažete!

Ukoliko ima planeta u sektoru od 20° do 28° Blizanaca, Device, Strelca ili Riba, a posebno ukoliko je Blizanci, Devica ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzitnog aspekta će se odnositi na vas.
Inhibicije, nepoverenje, teški uslovi rada. Manje zdravstvene tegobe, glavobolje. Napetost i nemir, posledica su prevara, obmana ili izdaje. O vama kruže neprijateljske i skandalozne glasine, ali zadržite spokoj i klonite se prepirki, pravnih sukoba, a poseban oprez treba pokloniti potpisivanju dokumenata i sklapanju ugovora, sporazuma. Ovo nije pravi čas da sebi izaberete zastupnike, oni koje odredite u ovo vreme biće neodgovorni prema vašim ličnim interesima.

Komunikacija je otežana jer niste sigurni šta želite da kažete. Možda mislite da vaši doprinosi konverzaciji ne vrede utrošenog vremena. Saturn ohrabruje perfekciju, što može da vas zaustavi čineći vas isuviše bojažljivim u izjavama. Budite oprezni da ne previdite vaše pozitivne karakteristike, kao i osobine drugih ljudi. Jedan od efekata Saturnovih energija je da sve vidi na negativan način, stoga pre nego što se prepustite depresiji, upitajte nekog starijeg za savet koji može da vam pomogne da spoznate da svako zlo ima svoje dobro.
Uprkos svemu ovome, vaša logična sposobnost je metodična i disciplinovana, bavite se stručnim radom i zavredjujete pohvale nadredjenih. Ovaj tranzit je nepovoljan za pregovore svih vrsta – odložite važne odluke.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM