Astrofon21

Merkur opozicija Mars tranzit-Nevolje mogu doneti dosta briga i duševni nemir: negujte veru u Božansku svrhu!

Brzopletost, neposlušnost, nemir, čangrizavost, nervoza, rasprava. Opasnost od stvaranja brojnih neprilika i smetnji. Budite obazrivi jer je izvesna opasnost od obmane ili prevare, postupajte sa puno promišljenosti i suzdržanosti. Negujte prijateljstva i izbegavajte danas povode za stvaranje konflikta. Nevolje mogu doneti dosta briga i duševni nemir: negujte veru u Božansku svrhu.

Pred vama je dan mogućih nesuglasica sa prijateljima i rođacima, a ovo je i loš interval za putovanja, potpisivanje dokumenata, sprovođenje promena ili otpočinjanje novih poduhvata. Dobro bi bilo da preduzmete dodatnu predostrožnost ne biste li izbegli nesreće, posebno sa mašinama, oštrim alatima, automobilima, vatrenim oružjem, vatrom ili vrelom vodom.

Moguća nervoza i razdražljivost, izazivate kod drugih nesigurnost i strah da ne budu uvučeni u konflikt sa vama. Sad vam je teško da osmotrite situaciju iz drugog ugla ali je važno da budete objektivni kako biste izbegli potencijalne konflikte. Ukoliko žudite za intelektualnim izazovima budite oprezni u postupanju sa drugima, pažljivo odmerite sve adute i neka donošenje odluke sačeka makar 24h. Pregovarajte o projektima ali nemojte danas preuzimati potpunu odgovornost, nemojte biti isključivi u izlaganjima jer će već sutra sve izgleati sasvim drugačije.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM