Astrofon21

Merkur kvadrat Uran-Mogući su neočekivani promene u ustaljenim procesima u radu!

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentu od 1° do 5° BIKA, Lava, Škorpiona ili Vodolije, a posebno ukoliko su Blizanci, Lav, Devica ili Vodolija vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično. Izbegavajte govor mržnje jer će biti teže ispraviti sve što danas izgovarate u naletu besa. Nepraktične ideje, nervoza, iritirajući pozivi i neočekivane posete samo su neke od današnjih situacija koje će vas izbaciti iz takta. Dodatni oprez u vožnji – izbegavajte nemar i nestrpljenje.

Interval uznemirenosti i nezadovoljstva. Mnogi dogadjaji se odvijaju na neplanirani način, posebno u životnim područjima kojima Merkur vlada u vašem natalnom horoskopu (natalne kuće čiji su vrhovi u znacima Blizanci i Devica). Doći će do sukoba sa prijateljima, mogući su neočekivani gubici zbog potčinjenih, vaših posrednika ili službenika. Skloni ste ekstremnom načinu razmišljanja i isključivim stavovima, kao i neodmerenosti u izražavanju koja može doneti dugotrajne posledice. Prisutna je sklonost ka pristupanju reformatorskim pokretima ali treba izbegavati impulsivno ponašanje i zatražiti savet oosbe od poverenja pre donošenja bilo kakve važne odluke.
Vreme je za promene (posebno ukoliko su Blizanci, Lav, Devica ili Vodolija vaš Sunčev ili Ascendentalni znak). Genijalne ideje su deo ovog tranzita ali takodje je izvesno da će neko insistirati na provokacijama. Iako ste intelektualno motivisani brojni utisci koji preplavljuju vašu svest donekle će vas zbuniti. Važno je, a istovremeno i teško, da isfiltrirate ono što je korisno od svih signala koje primate. Ako u tome uspete, možete otkriti nova interesovanja.

Merkurove teme nisu inicijalno podržane nepredvidivim Uranom željnim promena. Sama priroda Urana žudi da razbije sistem, za preuzimanjem rizika i težnjom da oproba nove pristupe što će kreirati enormnu količinu mentalne napetosti koja vodi u konflikte i prepirke, neslaganja i izlive tvrdoglavosti koji su samo odraz straha od promena. Najlakši način za rešavanje ovih situacija je maksimalna fleksibilnost – ukoliko imate teškoća sa prihvatanjem ideja sa kojima se susrećete danas ili nešto drugačijeg načina razmišljanja činiće se da ste na ivici nervnog sloma.
U pozitivnom kontekstu ovo je sjajan dan koji donosi inspiraciju. Kada god se Merkur i Uran aktiviraju kroz aspekt vatromet novih ideja dolazi lako, intutivno. Zapišite svaku današnju misao – iako nije najbolji dan za kreiranje planova ili aktivnosti (za te aktivnosti je povoljniji Merkurov sekstil ili trigon sa Saturnom), današnje ideje će se kasnije pokazati kao izuzetno značajne i plodonosne.
Mogući su neočekivani promene u ustaljenim procesima u radu. Vaše prezentacije neće naići na očekivano odobravanje već je izvesno da se morate uočiti sa negativnim reakcijama i nerazumevanjem. Ako ste planirali putovanje moguća su odlaganja, kašnjenja, ili možete naglo prometniti pravac ili plan putovanja.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK