Astrofon21

Merkur kvadrat Mars-Nervoza i razdražljvost izazivaju nesigurnost i strah!

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentu od 14° do 18° OVNA, RAKA, Vage ili Jarca, a posebno ukoliko su Ovan, Blizanci, Devica ili Škorpion vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Nervoza i razdražljvost izazivaju nesigurnost i strah. Pokušajte biti objektivni da bi izbegli potencijalne konflikte. Ako tražite intelektualne izazove vodite računa o posledicama. Angažovanje na projektima pozitivna je faseta ovog tranzita koja može uspešno kanalisati višak mentalne energije.

Brzopletost, neposlušnost, nemir, nervoza, rasprava. Podložni ste greškama u rasuđivanju prilikom govora, pisanja i na putovanjima. Skloni ste da kažete više no što mislite, što može doneti neprilike i prouzrokovati suprotstavljanja. Oprez u odnosima sa podređenima, zastupnicima ili službenicima, kolegama. Ovo je loš trenutak za potpisivanje dokumenata, za pisanje i bilo kakvu opširnu prepisku, za realizaciju promena i putovanja. Prisutna je opasnost od prevare, možete postati podlažni spletkarenju i smicalicama.

Preterivanje, nervoza, nemir, razdražljivost, neostvareni planovi, neuspesi, rasprave, nezgode ili neuspesi na putu, oštroumnost i oštra kritika. Prisutna je potreba da primorate ljude u neposrednom okruženju da budu svesni vašeg položaja. Ipak, možda ćete prenaglasiti vaša sopstvene stavove i percepcije koje mogu da iskriviti realnost i mogla prouzrokovati ljutnju. Nedostaje zdrav diplomatski pristup. Teškoće u sagledavanju dogadjaja iz perspektive drugih što vodi u konfuziju i prepirke. Razmislite o uzrocima i toku prepirki kako biste ih izbegli pri narednim tranzitnim kvadratima Merkura i Marsa.
Budite fokusirani na profesionalna stremljenja danas. Preduzmite posebne mere da izbegnete konfuziju, konflikte i povrede, budite pažljivi u rukovanju oštrim predmetima i verbalno – kontrološite sarkazam i ironiju.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK