Astrofon21

Merkur kvadrat Jupiter-Nepouzdanost, preterivanje i blefiranje, netaktičnost, nezakoniti postupci, konflikti…..

Ukoliko ima planeta u sektoru od 25° do 27° OVNA, Raka, Vage ili JARCA, a posebno ukoliko su Merkur ili Jupiter vladari ličnih tačaka ili planeta u vašem natalnom horoskopu ili su Blizanci, Devica, Strelac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak, energija ovog tranzitnog aspekta će se odnositi na vas.

Loš dan za rasudjivanje jer postoji sklonost preterivanjima, te je važno da budete umereni u svojim obećanjima. Prenaglašena je mentalna arogancija – pokažite toleranciju prema drugima. PAŽNJA sa ugovorima koje danas potpisujete i svim pravnim temama. Budite otvorenog uma. Možda ćete biti u iskušenju da precenjujete stvari ili da obećate više od onog što možete ispuniti. Ovo je tranzit mentalne arogancije, pokušajte da budete tolerantni kad drugi ljudi iznose svoje stavove i budite oprezni sa ugovorima i drugim pravnim pitanjima.

Nepouzdanost, preterivanje i blefiranje, netaktičnost, nezakoniti postupci, konflikti. Gajite prevelika očekivanja vezana za lične vrednosti. Skloni ste vređanju drugih kroz izlive sopstvenog egoizma. Izbegavajte prepirke i pravne razmirice, budite obazrivi i sa svojim rashodima i nedovoljno pouzdanim ulaganjima. U prevazilaženju teškoća ne prepuštajte stvari čistoj sreći. Nepovoljan aspekt za sprovođenje promena, započinjanje novih poduhvata ili preduzimanje dužih putovanja. Službenici su podložni neprijateljskom stavu i neodmerenim reakcijama.

Mada ovaj tranzit ima izazovnu prirodu, on može da se pokaže vrlo korisnim, jer tražite iskustvo koje će vas suočiti sa većim životnim kontekstom. Jupiter donosi temu ekspanzije, a Merkur je povezan sa komunikacijom – ukoliko ne budete arogantni rešavaćete svoje obaveze saradjujući sa drugima bolje nego što je to često slučaj. Manja opasnost da ova proširena perspektiva donese površnost pa propuštate pri uočavanju detalja. Posebno je sada za vas važno da razmotrite sve naizgled nevažne sitnice koji mogu kasnije ugroziti vaše planove.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK