Astrofon21

Merkur konjunkcija Venera-Dozvolite sebi da vas inspiriše uživanje u životu!

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentu 18° do 22° BLIZANACA, Vaga, Vodolija, a posebno ukoliko su Bik, Blizanci, Devica, Vaga ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita se odnosi na vas lično.

Solidan tranzit koji aktivira mentalne procese Venerinim motivatorima, povoljan je za kreativne aktivnosti. Donosi umu vedrinu i druželjubivost, donosi dobit od društvenih delatnosti, rođaka ili prijatelja. Stepen značaja ovog aspekta varira, može se definisati prema relativnoj snazi Merkura i Venere u ličnom natalnom horoskopu. Emocionalno obojen intelekt, bezbrižan odnos prema životu, lakoumnost, razmišljanje o ljubavi, ljubav prema umetnosti i lepoti. Odnosi sa suprotnim polom, ljubav, posete, društvenost, oporavak. Odličan dan za posvećenost kreativnim aktivnostima. Um je vedar, željni ste druženja, aspekt donosi dobit od društvenih delatnosti, rođaka ili prijatelja.

Dozvolite sebi da vas inspiriše uživanje u životu. Brzo prepoznajete racionalne uzroke, ali ne dopuštate da razum postane predominantan. Takođe, dobri ste u razumevanju okolnosti u romantičnoj veze te ćete se možda baš u ovom periodu konačno odvažiti da izrazite vaša osećanja. Nesporazumi u braku sada mogu da se razjasne, zajedno uradite nešto prijatno, posetite koncert ili planirajte posetu pozorištu. Ne preuzimajte više obaveza nego što možete da obavite. Budite zadovoljni uspesima i ne pokušavajte da skinete sa neba sve zvezde.
Blizanci i Device zrače specifičnom dozom šarma, a Bikovi i Vage se izražavaju i komuniciraju izuzetno dobro.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM