Astrofon21

Merkur konjunkcija Saturn-Manje zdravstvene teškoće, pritisak u odnosima i moguće glavobolje!

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 20° do 25° Ovna, Raka, Vage ili Jarca, a posebno ukoliko je Blizanci, Devica ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

TRANZITNA KONJUNKCIJA Merkura i Saturna donosi loše vesti donosi ukoliko u Vašem natalnom horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta u II dekadi kardinalnih znakova.

Inhibicije, nepoverenje, depresivno raspoloženje, naporni uslovi rada i rad pod tenzijom, sklonost ka sebičnosti. Manje zdravstvene teškoće, pritisak u odnosima i moguće glavobolje.
Prihvatite se ozbiljnih zadataka koje ste odlagali, krajnje vreme je. Povedite više računa o ličnim interesima, podložniji ste stanjima depresije više nego obično, a lakše dolazi i do optuživanja. Aktiviraju se ambicije, a pažnja postaje jasnija i konkretnije usmerena na njihovo ostvarivanje.

Komunikacija može biti otežana jer vi niste baš sigurni šta treba kome reći. Ako smatrate da vaš doprinos konverzaciji nije adekvatan, to može biti zbog težnje Saturna za perfekcijom i predstavlja za vas inhibiciju. Pripazite da ne previdite sopstvene pozitivne osobine ili osobine onih oko vas, jer je Saturn, takođe, i onaj koji vodi u nepovoljne percepcije. Upitajte za savet stariju osobu, to vam može pomoći da prepoznate pravi put.
Uprkos svemu, vaše mišljenje funkcioniše metodično i vi ste u poziciji da završite sve poslove koji su u toku što će vam doneti priznanje od šefova.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM