Astrofon21

Merkur konjunkcija Pluton-Izuzetna snaga volje stoji iza vaših reči – kreirate planove za brojne promene!

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 20° do 25° Ovna, Raka, Vage ili Jarca, a posebno ukoliko je Blizanci, Devica, Škorpion ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na Vas lično.

Merkur je planeta koja donosi mogućnost spoznaje i razumevanja, i njegovo pridruživanje Plutonu donosi priliku za prepoznavanje životnih oblasti u okviru kojih su neophodne korenite promene jer smo već uočili da stari obrasci (Jarac) više nisu funkcionalni. U realnosti ukoliko se sa ovim situacijama ne suočite na ličnom planu i svesno ne izmenite neodgovarajuće obrasce problemi će se samo pogoršavati vremenom.

Svi Merkur/Pluton aspekti donose izuzetno intenzivnu mentalnu aktivnosti. Sa jedne strane ovaj aspekt omogućava sposobnost analize i istražaivanja kroz informacije. Stoga možete veoma energično raditi sa ovim aspektom kako biste prodrli u samu srž problema i teškoća, jer Pluton teži da probleme iznese na površinu bez obzira na to iz koje životne oblasti oni potiču. Sa druge strane ovaj aspekt se oslanja na opsesivno bavljenje uzrocima umesto fokusiranja na pronalaženje rešenja problema.

Postoji nekoliko načina koji će pomoći da izbegnete problema koji će se pojaviti tokom ovog tranzita. Pre svega budite veoma obazrivi i pažljivije odmerite reči kojima saopštavate svoje misli i osećanja. Obzirom da je um fokusiran na aktuelne probleme tokom ovih dana, potreba da govorite otvoreno i grubo definišete problem može naići na žestok otpor. Drugi savet je da izbegavate ogovaranje po svaku cenu, jer će vas ubrzo svaka izgovorena reč progoniti i tokom svih narednih aspekata Merkura i Plutona poput kletve izrečene u naletu besa.

Izuzetna snaga volje stoji iza vaših reči – kreirate planove za brojne promene i neophodna je fizička i mentalna snaga za njihovu realizaciju. Budite otvorenog uma u komunikaciji sa drugima, pokažite maksimalan stepen tolerancije za njihove stavove.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM