Astrofon21

Merkur konjunkcija Neptun-Konfuzno razmišljanje koje može prouzrokovati nesporazume u ličnim odnosima…..

Izuzetno inspirativan aspekt za kreativne aktivnosti, za umetnost i duhovnost. Aktivna imaginacija, sa naglašenim estetskim sklonostima. Pojavljuje se interesovanje za spiritualno i mistično. Za Merkurove tipove (ukoliko u vašem natalnom horoskopu dominiraju lične planete ili Ascendent u Blizancima i Devici) ovaj tranzit je u izvesnoj meri opasan na svoj način, prvenstveno za osobe pasivnog uma i nedovoljno disciplinovanog duha. Može da prouzrokuje gubitak vremena zbog bavljenja imaginarnim temama ili istraživanjem misterioznih fenomena. Ukoliko ste po prirodi lakoverni možete postati žrtva obmane ili prevare.

Ascendentalni Blizanci tokom ovog tranzita moraju biti obazrivi – mogući su problemi sa višim instancama i šefovima, zavaravanja i poslovni gubici.

Za Ascendentalne Device ovaj tranzit najzad donosi emotivno budjenje – komešanja i strasti kojima se sve teže odupirete, zaljubljenost i žudnja, sanjarenje. Nemoćni ste pred naletom emocija.

U ovom periodu ste osetljiviji nego obično, ali to ne znači da ćete biti adekvatno shvaćeni. Neptun predstavlja višu oktavu Venere, tako da simbolizuje viši oblik ljubavi, dok Markur simbolizuje koncept komunikacije koji sadrži mnogo više nežnosti i izuzetno snažne emocije. Postoji opasnost da vas zavara ova Neptunova tendencija koja u izvesnoj meri kreira iluzije, ostavljajući vas sa pitanjima da li ste konfuzniji nego ranije ili zaista intuitivno prepoznajete snažne emocije. Svaku informaciju dobijenu u ovom periodu potrebno je kasnije ponovo razmotriti.

Konfuzno razmišljanje koje može prouzrokovati nesporazume u ličnim odnosima. Izbegavajte donošenje važnih odluka za vreme ovog tranzita, odlagan je i ponovno razmatranje je poželjno.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM