Astrofon21

Merkur konjunkcija Mars-Aktivirajte konstruktivnu energiju i pretočite je u komunikaciju, pisanje i čitanje!

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentima od 7° do 11° Bika, DEVICE, Jarca, ili osi PROMENLJIVIH znakova (Blizanci, DEVICA, Strelac, Ribe), a posebno ukoliko su Ovan, Blizanci, Devica ili Škopion Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Aktivirajte konstruktivnu energiju i pretočite je u komunikaciju, pisanje i čitanje ili kakvu drugu mentalnu aktivnost. Završite sve planirane obaveze. Vaš um je aktivan i biće teško da usporite i opustite se. Vaš nervni sistem je ranjiv i biće neophodno dami sebe nagnate u potragu za tihim kutkom, u kom ćete povratiti svoju snagu. Obaratite pažnju na konflikne situacije, pokažite strpljenje posebno tokom vožnje i generalno klonite se izazovnih prilika. Ne dozvolite da visok nivo energije izazove nemir i nepažnju. Budite pažljivi i usporite, disciplina je veoma značajna. Ne dozvolite da vaš ego diriguje bezobzirnost u odnosima. Budite odmereni sa izjavama, izbegavajte tračarenja i ogovaranja.
Brzopletost, neposlušnost, nemir, džangrizavost, nervoza, rasprave.

Ovaj tranzit donosi brojne opasnosti Merkurovim tipovima (Sunčev znak ili Asc u Blizancima ili Devici) suzdržite se od prenagljenih poteza, posebno na putovanju, tokom sporazuma ili prepiske. Treba preduzeti vanredne mere opreza u odnosima sa zastupnicima, službenicima ili podređenima.
Pod ovim aspektom um se lako uzbuđuje i kreće u akciju. Poseban oprez prilikom izbora saradnika, kako biste izbegli uplitanja sa nemarnim i neurednim ljudima, sklonim da daju oduška svojim strastima. Posledica dejstva ovog aspekta se može ispoljiti kroz nervozu i izlive besa. Sa pozitivne strane doneće priliv snage i aktiviranje nervnog sistema kod pasivnih tipova, učiniti ih energičnijim, preduzimljivijim i odvažnijim.

Trenutno ste u boljem položaju te obavljate intelektualne zadatke ažurnije i sa mnogo volje. Izbegavajte poređenje ličnih dostignuća sa dostignućima vaših kolega. Suzdržite se i podržite vaše kolege u njihovim projektima, čak iako tražite intelektualni izazov držite ego pod kontrolom i prihvatite da vi niste sami na ovoj planeti.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM