Astrofon21

Merkur konjunkcija Jupiter-proširite svest posećujući neka nova mesta ili aktivirajući nove poduhvate!

Ukoliko se u njemu nalaze planete na 7° Ovna, Bika, Raka, Device, Vage ili Jarca, energije ovog tranzita će se odnositi i na vas lično.

U astrologiji Merkur postavlja standarde za procesuiranje informacija i dok je u retrogradnom kretanju svi smo u režimu ličnog preispitivanja.
Raskošno bogatstvo misli, optimizam, poznanstva koja donose benefit, profitabilne poslovne transakcije, uspešni kontakti. Povoljan dan za pregovore, ugovore, marketinške aktivnosti, ekspanziju.
Posvetite danas više pažnje životnim segmentima koji vam donose nesigurnost i osećaj nejasnoće. Sagledavanje će vam ukazati na oblasti koje će u budućnosti zahtevati promene, i to će postati svojevrsna mapa ka vašem ličnom zakopanom blagu.
Poboljšanje sposobnosti rasuđivanja, duh je optimističniji, vedriji i okrenut filozofiji, iako naklonjen višem spiritualnom razmišljanju. Predstoje vam putovanja u strane zemlje i kontakti sa strancima. Više samopouzdanja i sposobnosti za vođenje poslova, dobro zdravlje, napredak i uspeh.

Razvijate razumevanje za globalni životni kontekst što bi trebalo da utiče na formiranje generalnih stavova, iako je ovo samo jedan jednodnevni tranzit. Jupiter donosi ekspanziju aktivnostima kojima vlada Merkur (misaoni procesi, komunikacija, putovanja, razmene mišljenja među prijateljima). Slabost ovog tranzita je opasnost da previdite ili zanemarite detalje jer ste isuviše optimistični, stoga pripazite na detalje koji mogu da izgledaju beznačajni.
Proširite svoje horizonte danas, proširite svest posećujući neka nova mesta ili aktivirajući nove poduhvate. Odličan dan za pomirenje – tolerancija je na visokom nivou. Solidan dan za pravne poslove i putovanja.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM