Astrofon21

Mars u zodijačkom znaku Vage-ŠKORPIONI ~ Pogled preko ramena,OVNOVI ~ Lagano sada!

Marsovi tipovi (pripadnici znakova Ovan i Škorpion) generalno nisu previše zadovoljni u situacijama prilagodjavanja potrebama drugih, a u narednih 40-ak dana to ih očekuje u svom životnim segmentima – poslovnim, privatnim, porodičnim. Jedino što je stoga važno je da se u narednim danima možda neće osećati sasvim dobro u “svojoj koži”, ali benefit od povremenog sagladavanja situacije iz opozitnog položaja daje sasvim novu perspektivu dogadjajima i biće pozitivan ukoliko sagledavate dugoročne prilike.

OVNOVI ~ Lagano sada
Vladar Vašeg zodijačkog znaka tranzitira zodijačkim znakom odnosa i partnerstava. Otvorenost za sugestije može sada delovati kao faktor koji vas čini nedovoljno snažnim, ali je ovo jedna od faza koja prethodi značajnim prekretnicama i zdravim odlukama. Pažljivo osluškivanje sagovornika, partnera i pokušavaj sagedavanja aktuelnih situacije iz njihove pozicije doneće potpuno nove uvide. Odluka je ipak na VAMA.

Obzirom da je BIKOVIMA Mars prirodni vladar XII i VII kuće izbegavajte tajne i budite jasni u stavovima, kako biste izbegli probleme u odnosima. Za razliku od drugih Bikovi neće imati konflikte već konstatovati da im partneri okreću ledja i napuštaju ih u tišini.

VAGAMA i RAKOVIMA ovaj tranzit Marsa kroz zodijački znak Vage unosi nemir i češće konflikte, napadnuti ili sa borbenim stavom, pripazite šta privlačite.

VAGAMA je Mars prirodni vladar II i VII kuće pa ukoliko imate prihode kroz partnerske odnose sada je vreme da aktivirate sve poslovne potencijale, koji će u početku donositi nešto manje svote novca koje osvežavaju budžet, ali u drugoj polovini Novembra će se pokazati kao pravi rudnici zlata.

ŠKORPIONI ~ Pogled preko ramena
Dok Mars tranzitira Vašom kućom tajni potreba za rezimiranjem situacija koje su neposredneo prethodile poslednjih meseci može vas voditi u pravcu nezadovoljstva. Nije dobar čas da previše ponirete u obradu tema potencijalnih neprijateljstava, da maštom oživljavate strategije skrivenih udruživanja koje imaju za cilj da vas oslabe.
Živu imaginaciju, sposobnost vizualizacije i kreiranja koristite da osmislite dugoročan plan za srećniji život. Maštanja o ljubavi, prisećanja na ranija važna emotivna iskustva može doneti talase uzbudjenja i zadovoljstva. UŽIVAJTE!

 

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM