Astrofon21

Mars u znaku Vodolije-uživanje u druženju, pozovite prijatelje, ažurirajte svoju listu poslovnih kontakata….

Kako Vodolija vlada socijalnim temama obezbedite dovoljno vremena za društvena okupljanja i uživanje u druženju, pozovite prijatelje, ažurirajte svoju listu poslovnih kontakata i ponovo se povežite sa kolegama koji su vam bili dragi. Poslovnim zadacima pristupajte sa novom fleksibilnošću, podržan najpre eksplozivnom konjunkcijom sa Saturnom (31.03) , i kvadratom sa Uranom (07.04.) , može tokom perioda Marsovog tranzita kroz zodijački znak Vodolije najbolje rezultate omogućiti upravo pripadnicima zodijačkih znakova Blizanci, Vaga i Vodolija, Lava i Strelca.

Obzirom da je Mars u dispoziciji u zodijačkom znaku Ovna i poprima retrogradnost dispozitora iako će neostvareni planovi izazivati frustraciju i bes, od planiranih poduhvata ćete izuzetno teško odustajati, a odloženost će u vama vremenom ojačavati rešenost da uspete.

Oprez zbog negativne konotacije tranzitnog Marsa kroz zodijački znak Vodolije preporučuje se ukoliko su u vašem natalnom horoskopu lični i naglašeni prvi stepeni fiksnih zodijačkih znakova Bik, Lav, Škorpion, Vodolija.

Pozicija Marsa u natalnom horoskopu opisuje inicijativu, količinu energije i volje, radni elan i borbenost natusa. Položaj Marsa je snažan je u zodijačkim pozicijama u sedištu – u Ovnu i Škorpionu i izrazito snažan u Jarcu gde je u znaku egzaltacije, a ovo su ujedno zodijački znaci koji su poznati po ambicijama, ličnim uspesima, visokim životnim dostignućima. Osobe koje imaju ličnog Marsa i poziciju u Ovnu, Škorpionu ili Jarcu, sa dobrom dispozicijom i aspektima su izuzetno probojne, brze i snažne, dinamične, prisutna je pozitivna doza impulsivnosti i samouverenosti, kao i aktivnost na emotivnosm i seksualnom planu.

U Biku, Raku i Vagi, Mars je “slab” pa su te osobe uglavnom miroljubive i pasivne i uvek očekuju inicijativu od svog partnera. Ipak, snagu planete akcije nije moguće tek tako ukrotiti. Zato smo često neprijatno iznenađeni nepredvidivom reakcijom neke na izgled “mirne” osobe iz naše okoline koja u svom horoskopu ima slabu natalnu poziciju Marsa. One često imaju problema da ostvare svoje ciljeve i znaju da budu prilično svojeglave, naizged pasivne, što je najčešće slučaj kada je rešavanje manje važnih životnih pitanja. U ženskom horoskopu Mars simbolizuje tip muškarca kom ona teži, a u muškom muževnost i fizičku snagu, jedan je od ključnih pokazatelja kvaliteta i tipa seksualnosti.

Planeta akcije i energičnosti, Mars, opisuje način na koji se borimo i šta može da nas naljuti ili razbesni, značaja je simbol seksualnosti, on je ljubavnik i ratnik, onaj koji vodi i ratove i ljubav. Njegov simbol je Krugom sa Strelom, falusnim simbolom muškosti i seksualne želje, jer energija Marsa ne samo da pokreće događaje, već rađa i ljubav. Iako simbolizuje hrabrost, akciju i pokretačku snagu, Mars nije samo napadač već i izuzetan zaštitnik.

Znak u kome se nalazi vaš Natalni Mars dosta govori o tome šta vas motiviše na poslovnom i seksualnom planu, kojom brzinom i ekspeditivnošću preuzimate inicijativu, koliko ste i kako skloni da se upuštate u nešto novo. Kuća u kojoj se nalazi Mars u vašem natalnom horoskopu izvor je vaše energije, ali u tom segmentu je neophodne i da se izborite sa odredjenim okolnostima.

Tipični Marsovi tipovi (pripadnici zodijačkih znakova Ovan i Škorpion) generalno nisu previše zadovoljni u situacijama prilagodjavanja potrebama drugih, a u narednih 40-ak dana to ih očekuje u svom životnim segmentima – poslovnim, privatnim, porodičnim. Jedino što je stoga važno je da se u narednim danima možda neće osećati sasvim dobro u “svojoj koži”, ali benefit od povremenog sagladavanja situacije iz druge pozicije daje sasvim novu perspektivu dogadjajima koji slede, i biće pozitivan ukoliko imate na umu dugoročne prilike.

NAKON 14. Maja Mars počinje tihi tranzit kroz zodijački znak Riba, tokom kog ćete moći samo iz ugla posmatrača da se prisećate propuštenih prilika, ili ušuškani uživate u ostvarenim uspesima. BLISTAVI I MOĆNI.

Spajajući asertivnost Mars i Vodolijinu želju za akcijom dobijamo intenzivnu želju za slobodom i nezavisnim življenjem, koja jednog inače prilično miroljubivog pobunjenika može pretvoriti u žestokog ratnika koji sledi svoje nagone.

Odluke se od danas donose munjevitom brzinom, ali ne strepite od nepromišljenosti jer su bazirane na brižljivom inteligentnom osmatranju koje je omogućio tranzitni Mars kroz zodijački znak Jarca, tokom prethodnih 40 dana. Nedostajaće svojeglavost tipična za Marsa, nedostajaće i želja da ideje i nove koncepte realizujete isključivo na svoj način. Ipak pruža se prilika da veoma brzo sagledate i potencijalne greške i sve što vas može onemogućiti na putu do cilja, te ćete biti u prilici da reagujete brzinom koja je tipična samo za one koji su u vrhunskoj mentalnoj formi. Mnogi pokušaji neće doneti željene rezultate u prvom naletu zbog retrogradnog Urana koji je dispozitor Marsa, ali uočićete greške koje su bile bazične i moguće upravo ključne za prvi neuspeh. Uticaj Marsa u Vodoliji je najinovativniji i najinventivniji a procesi inventivnosti i inovacije sami po sebi zahtevaju greške u hodu kako bismo došli do otkrića. Pa podsetiću vas da su GREŠKE NEZAOBILAZNI DEO PROCESA, one ne treba da nas zaustave već ohrabre na putu ka cilju.

Kako Vodolija vlada socijalnim temama obezbedite dovoljno vremena za društvena okupljanja i uživanje u druženju, pozovite prijatelje, ažurirajte svoju listu poslovnih kontakata i ponovo se povežite sa kolegama koji su vam bili dragi. Poslovnim zadacima pristupajte sa novom fleksibilnošću, koja podržava trigon Jupitera u Vagi (02.12.), a potom sekstilima sa Saturnom (03.12.) i Rx Uranom (07.12.), sekstil sa Merkurom (15.11.) može tokom perioda Marsovog tranzita kroz zodijački znak Vodolije NAJBOLJI PERIOD DONETI upravo pripadnicima zodijačkih znakova Blizanci, Vaga i Vodolija.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM