Mars u Vagi-vaše sadašnje akcije direktno prave sudbinu za naredne generacije!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Postavka Marsa u natalnoj karti astrologu daje informacije, pre svega, o sirovoj životnoj energiji osobe i na šta je ona usmerena tj. u šta ima potrebu da uloži svoju energiju. Mars je vrlo važna planeta za naš opstanak na Zemlji. Da nema Marsa ne bi sigurno do sada preživeli. Mars je borac u nama, te će u karti pokazati koliko osoba ima snage da se izbori i na koji način u svakodnevnim životnim borbama. Jer sad drugih borbi ovaj Mars u nama nema. Mars budi instinkt i borbu za život, on nam je bio potreban, u prošlosti da bi se izborili za osnovne potrebe, hranu i preživljavanje, a sad se borimo za neke druge stvari – ideje, poslove, projekte, u sportskim takmičenjima, za naše želje i potrebe, aktivira nam poslovnu ambicioznost…Mars u natalnim kartama često zna biti postavljen kao i kod jednog od roditelja, kažem da je on u većini slučajeva nasledan. Naročito ako se nalazi u svojoj egzaltaciji ili sedištu ili pak ako je u padu, tj. ako je ekstremno dobar ili ekstremno loše postavljen, a to znači da dete nasleđuje osnovnu energiju koju nosi ova planeta od svojih predaka. Mars predstavlja akciju, a na sanskritu reč KARMA znači AKCIJA. U Marsu možemo da otkrijemo akcije naših predaka i celu liniju naše genetike te na koji način su se oni borili i na šta je njihova borba bila najviše usmerena, ali i sa koliko su hrabrosti, poštenja i poštovanja prilazili protivniku. Mars opisuje našeg oca kad je bio mlad, dedu i sve muške pretke, u njihovoj mladosti.

Marsa sve više povezujemo i sa poslom i aktivnostima u vezi onoga od čega živimo, jer u sadašnjem trenutku na zemlji najviše smo usmereni na egzistencijalne teme a to su teme koje povezujemo sa poslovnim poduhvatima koje su usko povezane sa finansijama, tačnije koliko zarađujemo od našeg posla. Jer sad na našoj planeti borbu za zemlju, hranu i vodu smo zamenili za borbu sa rivalima, poslovnim neprijateljiima, konkurencijom . Sadašnja borba je borba za novac, koji nam je krucijelan, jer kad nema njega nema ni života…on nam daje sigurnost i osećamo se zaštićenim kad imamo na računu onoliko koliko nam treba da se osećamo sigurnim.

E sad, Mars ulazi u znak Vage. Znamo da je to vrlo miroljubiv znak, te oni koji imaju izražen ovaj znak imaju potrebu za diplomatskim rešenjima, širenju lepote i estetikom. Dakle, govorimo o osobinama koje se pripisuju Veneri, a šta tu Mars može da učini, onaj Mars koji je od glave do pete obučen u oklop i sa kopljem u ruci spreman na istinsku borbu. Mars u Vagi svakako nije dobro mesto za ovaj čisti muški princip. Mars je direktan i on voli iskrenost ( Mars se nalazi u Ovnu u sedištu), jasnost i preciznost ( Mars u Jarcu egzaltiran). On voli da ima cilj. Da se bori I ide sam u borbu. On ne razume odnose, a pravda za njega mora da bude zadovoljena na borbenom polju, a ne kroz sudske procese, diplomatske pregovore ili čekanja da za njega neko donese neku odluku. On preuzima u svoje ruke svoju sudbinu, pa i presudu. Zbog toga za njega znak Vage nije dobar, jer je on sputan upravo onim što je signifikacija znaka Vage – odnosima. On je sirov, grub, bori se do iscrpljenosti, bori se za opstanak svoje loze, brani svoju zemlju, dom, štiti svoju porodicu, pruža im osećaj sigurnosti. Osveta je prirodna reakcija za njega ukoliko dođe do povrede njegovih. Mars uživa da se bori, jer je to njegova iskonska potreba.

Muškarci koji imaju Marsa u Vagi su veoma usmereni na širenje miroljubivih ideja u svetu na svoj način ( Mandela, Lennon, Presley itd). Naravno, zavisi od kompletne natalne karte kako je on postavljen, gde se nalazi Venera u natalnoj karti, ali je jedno sigurno – ovaj Mars nije dobar za osobu, jer njegov borac u njemu je sputan i ide u suprotnom pravcu – umesto da ide pravo u borbu, jer se nalazi direktno na bojnom polju zvanom život, on stoji i razmišlja kako da usmeri svoju borbu na širenje ideje o miru ili još gore usmerava svu svoju borbu na suprotnu stranu – partnera… U uporednim horoskopima, između emotivnih partnera, često postavka Marsa u Vagi privlači nekoga ko je jači i kroz koga će moći ostvariti svoju primarnu marsovsku energiju. Dakle, muškarci moraju biti sa ženama koje su jake, borbene i imaju bolju postavku Marsa.

Uvek treba pogledati, kad Mars tranzitira kroz ovaj znak, gde se nalazi Venera na nebu, pa na osnovu toga možemo oceniti generalnu atmosferu i energiju kao i fokusiranost njegovih akcija. U toku ovih mesec i po dana koje nam slede sa oslabljenom muškom energijom ipak se nazire rešenje, jer Venera tokom oktobra prolazi kroz znak Škorpiona, pa daje balans Marsu, nalazi se u znaku koji njemu odgovara…u novembru Venera prelazi u znak Strelca, pa će se tada i atmosfera promeniti – u vatreniju i optimističniju ali i duhovniju borbu, te su mogući i verski i religiozni konflikti, napadi itd.

Kako podići i gde usmeriti energiju i u čemu naći cilj za borbu dok je Mars u Vagi. Pre svega, Mars brani naš organizam, te on vlada našim imunim sistemom. Mars u Vagi nema snage da se izbori sa virusima, bakterijama itd. Mars u Vagi nema snage. Zato je bitno da se što manje umara, jer on vlada mišićima takođe. Mars u Vagi često ima problema u odnosima, sa emotivnim partnerom. Jer on ne zna šta je odnos i česte svađe i konflikti u vezi ljubavnih tema i sa svojim najbližim su vrlo česti. Ipak, neće biti drastičnih promena po tom pitanju u toku ovog vremenog perioda, jer kako sam napisala Venera ide kroz znak Škorpiona, pa će njena postavka u tom znaku dati dostojanstvo slabom Marsu.

Svaka planeta loše postavljena u natalnoj karti može da se ojača. Ukoliko je postavka lošija, potrebno je više ulaganja i rada na tome. To možemo da vidimo i po jako lošoj postavci Marsa, recimo kod Bill Gatesa, koji je napravio super dobrog Marsa, tako što je iskoristio svoju Veneru upravo u Škorpionu i ojačao kroz kontakt sa novcem tj. sa većim protokom novca ojačao protok marsovske energije, jer energija mora kruži tj. da bude protočna, da Mars ima osećaj da se bori i da nije uzaludan njegov fokus energije i borbe.

Natalni Mars astrologu takođe priča priču o precima i njihovim akcijama, a one sad utiču i upravljaju odlukama i akcijama vlasnika ovog Marsa. Ukoliko su vaši preci imali ispravne, poštene akcije prema drugima, sad je sigurno da imate dobro postavljenog Marsa. Ukoliko se kod vas nalazi Mars u Vagi u natalnoj karti, razmislite ko je imao loše odnose u porodičnom sistemu, osvestite zašto je tako bilo, otkrijete sudbinu vašeg pretka. Jer ono što jedino dotiče nesvesnog Marsa je osveštenje tj. informacija o njegovoj prošlosti. Mars je mali Saturn… a to znači da one akcije u koje sad krećete prave vašeg Saturna za sledeći život, a od vaših sadašnjih akcija zavisi sudbina vaše dece. Osvestite šta prenosite svojoj deci u vidu Marsa ili pak u vaš sledeći život… vaše sadašnje akcije direktno prave sudbinu za naredne generacije ili što bi astrološkim jezikom rekli – pravi karmu za naredni život.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €