Astrofon21

Mars u Strelcu-Mars po horoskopskim znacima

Strelac je znak koji se odnosi na optimizam, filozofiju i pravo. S tim u vezi energija Marsa u znaku Strelca donosi aktivnosti na pomenutim poljima. Ovo je energija koja se aktivira kroz obrazovanje, kroz ispitivanje religije, kao i traženje višeg smisla. Ove osobe su često one koje pokreću peticije, bore se za nečija prava i obavezno preispituju funkciju sistema u kome žive.

Kako je energija u ovom znaku veoma promenljiva, ali ipak zadovoljava kriterijum vatre, to će značiti da je Mars u Strelcu neko ko voli kretanja i aktivnosti u prirodi, to možda neće biti sportisti, ali mogu biti turistički vodiči i ljudi čiji posao jeste vezan za stalno kretanje.

Ovaj Mars je vezan za planetu Jupiter, koja je vladar znaka Strelca, a koji donosi širenje energije, znanja, putovanja, svesti, dakle svega što je u polju interesovanja osobe sa ovom pozicijom. Osoba je zato često naporna i ume da preteruje u svojim nastojanjima da dokaže nešto, pogotovo kada je u pitanju borba protiv sistema. To su osobe koje često samo pričaju, ali ništa ne rade po tom pitanju.

Može im nedostajati motivacije i istrajnosti da sprovedu cilj do kraja, ali su zato uvek inspirisani novim idejama da se nešto pokrene. Vole da delegiraju poslove i najbolje se osećaju u ulozi savetnika. Bitno im je da imaju dovoljno slobode i vremena da izvrše poslove i obaveze. Iako pod pritiskom postaju razdražljivi, mahom su pozitivne naravi sve dok su uslovi u kojima se živi i radi, fer i korektni. U svakom trenutku koriste priliku da pokažu koliko su moralni, etični i pravedni.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK