Astrofon21

Mars u Jarcu-PRISUTNA je IZUZETNA količina energije, kanališite je!

Ukoliko je u vašem natalnom horoskopu aktivan zodijački znak Ovna i Škorpiona (ukoliko su lične planete ili Asc u navedenim znacima) 06.11. i 07.11. su najsnažniji dani kada ste na vrhuncu, emotivno i poslovno.
Koristite ovaj interval da usmerite pažnju na ciljeve koje niste uspeli do sada da realizujete, radite na aktivacijama tema koje želite da razvijate – sve što započnete danas ima lepe šanse za razvoj tokom narednih 18 meseci.

Ukoliko je u vašem natalnom horoskopu ASC od 22° Jarca do 03° Vodolije ne dozvolite izlive besa jer će vas posledice nesmotrenosti skupo koštati. PRISUTNA je IZUZETNA količina energije, kanališite je. Pažnja u saobraćaju i pri rukovanju oštrim predmetima, opasnost od loma i nezgoda. Izbegavajte provokativne ljude i situacije – ničim nećete uspeti da opravdate svoje nepromišljene postupke.

Ukoliko je u vašem natalnom horoskopu SUNCE u Ovnu ili Škorpionu pred vama su ključni dani tokom kojih ćete svoje ciljeve ostvarivati sledeći strateške ciljeve, sa izvesnom lakoćom i spontanošću.

Ukoliko je u vašem natalnom horoskopu MARS u Ovnu ili Škorpionu ovo je izuzetno snažan interval koji donosi kanalisano korišćenje resursa (proučite koja natalna kuća se nalazi u zodijačkim znacima Ovan i Škorpion – one će opisati teme kojima se danas treba pozabaviti).

Ukoliko je u vašem natalnom horoskopu MESEC u Ovnu ili Škorpionu ovo su loži dani za ljubavne susrete, prisutna je tuga i osećaj usamljenosti.

Ukoliko je u vašem natalnom horoskopu VENERA u Ovnu ili Škorpionu skloni ste da energično pristupate proceni postojećeg emotivnog odnosa i odlučniji da sve odnose koji vas iscrpljuju prekinete.

Ukoliko je u vašem natalnom horoskopu MERKUR u Ovnu ili Škorpionu pesimističan stav može učiniti ove dane teškim. Budite otvoreni za nove ideje.

PAŽNJA Mesec je trenutno u konjunkciji sa Marsom na stepenu egzaltacije – dragi Rakovi malo više pažnje u saobraćaju, i izbegavajte konflikte, rukovanje oštrim predmetima.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK