Astrofon21

Mars u Devici-Pokazivanje izuzetne energije i postizanje uspeha na taj način, fanatična radna volja…..

Tranzit Marsa kroz znak Device, donosi uzbuđenja na ljubavnom planu, probleme sa kolegama, opasnost u saobraćaju i umetničku inspiraciju.

Mars, planeta akcije, energije i borbe,  počinje tranzit kroz zodijački znak Device, aktivira teme poslovnih aktivnosti, zdravlja.

S obzirom na izazovne aspekte koje tokom narednih 42 dana obrazuje sa Jupiterom i Neptunom, biće više uzbuđenja na ljubavnom planu, naglih raskida i obnova veza, problema sa kolegama i saradnicima, iznenadnih putovanja ali i opasnosti u saobraćaju. Zato se svima preporučuje povećan oprez za volanom. Međutim, umetnici i svi oni koji se bave nekim kreativnim zanimanjem biće uspešni jer će imati više inspiracije i nadahnuća nego inače.

Mars u poslovičnoj, vrednoj Devici, znaku kojim upravlja Merkur, planeta komunikacija donosi nove aktivnosti na mentalnom planu, pa je dobar i za intelektualce. Međutim, donosi i veliku dozu nestrpljenja i veću podložnost stresnim situacijama, što se pre svega odnosi na vazdušne i vatrene znake koji bi trebalo da duboko udahnu i izbroje do deset pre nego što donesu neku odluku ili požure da nešto kažu.

Iako planeta povreda i seksualnosti, svake druge godine prelazi preko osetljivih mesta u ličnom horoskopu, to ne znači da će nam se u životu ponavljati isti događaji. Na primer, MARS u DEVICI sa SATURNOM u zodijačkom znaku JARCA obrazuje TRIGON, koji će se ponoviti tek za 30-ak godina. Pošto ove planete simbolizuju akciju, uspeh i prošlost, Ovnovima, Škorpionima i Jarčevima može poći za rukom da izmire svoje stare, zaostale dugove.

Prelazak Marsa preko znaka Device, od 18. Avgusta do 5. Oktobra ove godine, najviše će osetiti Device, Ribe, Blizanci i Strelci, zatim Ovnovi, Škorpioni, Jarčevi.

VENERA KONJUNKCIJA MARS 4° DEVICA *TRANZIT
Prenaglašena strast, neskladan seksualni život, netaktičnost, nedostatak samokontrole, nezadovoljstvo, preosetljivost, rasprave sa osobama suprotnog pola. Obilna krvarenja. Pod ovim tranzitom osetićete jake seksualne nagone, ali morate da pazite da ne prilazite vašem partneru na grub način ili da ne požurujete. Reagovaćete intenzivnije nego obično na ljude za koje smatrate da su atraktivni, što može da bude korisno za neku novu vezu. Moglo bi da dođe do iznenadne eksplozije strasti u jednoj postojećoj vezi, mada to može da dovede do frustracija i konflikata ako ste razočarani.

MARS TRIGON URAN 6° DEVICA/BIK *TRANZIT
Pojačana kreativnost, želja za slobodom i nezavisnošću, neustrašivost, moć brzog donošenja odluka, iznenađenja. U ovom periodu ovaj tranzit podstiče najviše konstruktivne umne sposobnosti. Polako ali sigurno napreduje se u praktičnim pitanjima, dok se u isti mah proširuje i produbljuje svest o duhovnom životu. Pogodno za proučavanje filozofije, bavljenje naukom kao i proširivanje životnih vidika.

MARS TRIGON Rx SATURN 13° DEVICA/JARAC *TRANZIT
Snaga volje, koncentracija, neumornost, zdušno prihvatanje posla, uspeh kroz neuobičajene napore. U ovom periodu ovaj tranzit prilično podstiče praktična nastojanja za obezbeđivanje uspeha. Sa sobom donosi ambicije i hrabrost, preduzimljivost i razboritost, umešnost i snagu, čvrstinu i temeljitost. Pa ipak, taj isti uticaj ne pospešuje popularnost, prijateljstvo i druženje, ali je zato nenadmašan u poslovima koji iziskuju marljivost, predanost, energičnost i sposobnost izvršavanja.

MARS KVADRAT JUPITER 16° DEVICA/STRELAC *TRANZIT
Želja za dokazivanjem i donošenjem odluka, susreti sa opozicijom na pregovorima, konflikti, problemi zbog zvaničnih lica ili pretpostavljenih, prenagljeni postupci. U ovom periodu ovaj tranzit naznačava sklonost ka rasipnosti i lošem rasuđivanju. Prisutna je i podložnost zaplitanju u pravne neprilike, pretrpljivanje gubitaka ili, u ekstremnim slučajevima, čak i hapšenju. Bićete skloni precenjivanju sopstvenih snaga prilikom suprotstavljanja protivnicima, kao i špekulacijama i upuštanju u kockanje, za koje vam i nije baš najpovoljniji trenutak. Ovo nije dobro vreme za pokretanje sudskih parnica, jer će se okončavati na vašu štetu. Pa ipak, ovaj aspekt razvija snagu ličnosti, upućuje na izbegavanje osuda i budi hrabrost u suočavanju sa životnim preprekama.

MARS OPOZICIJA Rx NEPTUN 17° DEVICA/RIBE *TRANZIT
Želja za nečim a da se ništa ne preduzme da se to ostvari, loše korišćenje energije, neraspoloženost, kompleks inferiornosti, razočarenja, povređenost, tajna neprijateljstva, trikovi iza tuđih leđa, patološka stanja, naškoditi sebi kroz uzimanje lekova, na primer, nikotina, sedativa, nadrilekarija, zapaljivih tečnosti i gasova. U ovom periodu ovaj tranzit ima za svrhu da pouči neophodnosti oslonca na božansku zaštitu, jer se samo pomoću spiritualnih sredstava s uspehom mogu prevladati nevolje, opasnosti i protivničke sile koje sobom donosi ovaj aspekt. Za njega važi sledeća izreka: “Veći je onaj ko vlada sobom samim, od onoga što upravlja gradom.” Drugim rečima, duhovna strana čovekova mora da pokori i nadvlada njegove materijalne i životinjske nagone.

MARS TRIGON PLUTON 20° DEVICA/JARAC *TRANZIT
Pokazivanje izuzetne energije i postizanje uspeha na taj način, fanatična radna volja. U ovoj fazi imaćete energiju na raspolaganju čak i ako možda nemate pojma odakle ona dolazi. Ovo nije razlog za uzbunu, jer će vam vaši prijatelji pomoći da je dobro iskoristite. To što želite da sve stavite pod vašu kontrolu, neće biti dovoljno da vas podstakne da dominirate na račun drugih, ali će vas navesti da pokušate da pozitivno delujete na vaše okruženje. Iako to nije obavezno vrhunac vaše diplomatske veštine, pokažite drugima da ste spremni na kompromis kada pokušavate da nađete rešanja problema.

MARS POČINJE TRANZIT KROZ ZODIJAČKI ZNAK VAGE

Ovan
Vaš vladalac Mars u šestom astrološkom polju donosi vam mogućnost ulaska u vezu sa nekim koga poznajete preko posla, ili čak preko poznanstva u nekoj zdravstvenoj instituciji, moguće jednim Bikom, Devicom ili Strelcem. Na poslu izbegavajte rasprave i sukobe sa mlađim saradnicima koji vam mogu praviti spletke. Finansijska situacija se popravlja.

Bik
Mars, vladalac vašeg astrološkog polja tajnih ljubavi i partnerskih odnosa u vašem petom astrološkom polju, nagoveštava dosta uzbuđenja na ljubavnom planu i bogatiji erotski život. Možete se naći u situaciji da treba da se odlučite između dva podjednako atraktivna partnera od kojih je jedan mlađi, i verovatno ga poznajete preko posla, a drugi stariji.

Blizanci
Sa Marsom u vašem četvrtom astrološkom polju, u izazovnim aspektima sa planetama novca i neočekivanih okolnosti, trebalo bi da obratite više pažnje ukoliko se bavite poslovima vezanim za kupoprodaju nekretnina i ulaganje u privatni biznis. Izbegavajte sukobe sa mlađim članovima porodice, naročito ako se radi o jednoj Vodoliji.

Rak
Mars u vašem trećem astrološkom polju donosi vam probleme u komunikaciji sa okolinom, ali i opasnost u saobraćaju, naročito ako ste vozač. Povedite više računa o vrednim predmetima, poput mobilnog telefona, ključeva od kola i sl. Junski predstavnici znaka trebalo bi da se pripaze jednog Škorpiona koga poznaju preko posla, dok Devici mogu da veruju.

Lav
Sa Marsom, planetom agresivnosti i energičnosti u praktičnoj Devici, znaku koji aktivira vaše drugo astrološko polje, bićete nervozniji i zbog finansijske situacije i zbog odnosa sa partnerom. Ako ste dama rođena krajem perioda sunčevog znaka Lava, možete ući u vezu sa mlađom osobom. Sa jednim ambicioznim Ovnom mogli biste da ostvarite sjajnu profesionalnu saradnju.

Devica
Sa Marsom, planetom akcije i energije, u vašem znaku bićete preokupirani poslom i novcem i mnogo energičnije ćete pristupiti realizaciji planova o kojima već duže vreme razmišljate. Možete očekivati i poboljšanje finansijske situacije, naročito ukoliko se vi ili vaš emotivni partner bavite kreativnim zanimanjem. Budite oprezniji za volanom.

Vaga
Mars u vašoj dvanaestoj astrološkoj kući upozorava na opasnost od osoba sa posla koje bi mogle da vam prave spletke. Zato pazite šta i kome pričate. Međutim, ukazuje i na mogućnost da dođete do dodatnog izvora prihoda. Na jednom poslovnom putovanju moguć je i susret sa mlađom atraktivnom osobom. Stalni partner je nepoverljiv jer sumnja da ste u paralelnoj vezi.

Škorpija
Sa vašim vladaocem Marsom, planetom koja upravlja vašom ambicioznošću i poslovanjem, u jedanaestoj astrološkoj kući, nastupa period u kojem ćete najzad moći da pokažete ono što ste do sada iz određenih razloga držali u tajnosti. Ukoliko se bavite dizajnom ili informatikom, očekuje vas i lična i finansijska satisfakcija. Ne nasedajte na provokacije.

Strelac
Mars, u astrološkoj kući karijere, donosi vam mogućnost uspešne saradnje sa Bikom i Jarcem. U vašem znaku je Venera, planeta novca, koja upravlja vašim astrološkim poljem posla, pa ste puni inicijative, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa sportom ili medijima. Pripazite da neko ne iskoristi vašu darežljivost bilo da od vas zatraži pozajmicu ili uslugu.

Jarac
Sa Marsom, planetom erotike u devetom astrološkom polju, na nekom poslovnom putu možete ući u romansu sa osobom u zodijačkom znaku Ovna. Ukazuju vam se i nove mogućnosti za saradnju sa strancima, osobom u znaku Blizanaca. Pažljivije procenite kako ne biste uludo rasipali svoju energiju i vreme. Postoji mogućnost da uđete u vezu sa jednim Ovnom ili Ribama.

Vodolija
Mars u osmom astrološkom polju upozorava da budete oprezniji kada su u pitanju nove poslovne ponude. Izbegavajte poslovne pregovore ukoliko za njih niste spremni. I ako ste zauzeti, postoji mogućnost odlaska na zajednički put sa nekim ko vas prilično intrigira. Ukoliko ste slobodni, osoba koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem, može da privuče vašu pažnju.

Ribe
Sa Marsom u vašem sedmom astrološkom polju pokazujete veću dozu ljubomore i posesivnosti mada ni vaš partner neće biti preterano tolerantan. Ako ste dama rođena u prvoj dekadi znaka to bi moglo negativno da utiče na vaš odnos sa stalnim partnerom. Ako ste slobodni očekuje vas romansa sa mlađom svetlokosom osobom koju poznajete preko posla.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM