Astrofon21

Mars trigon Saturn-Projekti koji zahtevaju istrajnost su pod dobrom kontrolom u vašim rukama

Ukoliko u vašem natalnom horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima od 18° do 20° Bika, DEVICE ili JARCA, a posebno ukoliko su Ovan, Škorpion ili Jarac vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Tokom trajanja ovog tranzita osoba izražava svoj autoritet na odvažan, efektivan, smeo i hrabar način. Karakteristično je strpljivo, energično i entuzijastično kreiranje planova za nove početke. Često je prisutan i znatno realističniji pogled na stvari kada se prilike za uspeh i napredovanje posmatraju i u dugoročnijoj perspektivi. Snaga volje, koncentracija, neumornost, zdušno prihvatanje posla, uspeh kroz neuobičajene napore.

Tranzitni trigon Marsa i stacioniranog Saturna prilično podstiče praktična nastojanja za obezbeđivanje uspeha. Sa sobom donosi ambicije i hrabrost, preduzimljivost i razboritost, umešnost i snagu, čvrstinu i temeljitost. Pa ipak, taj isti uticaj ne pospešuje popularnost, prijateljstvo i druženje, ali je zato nenadmašan u poslovima koji iziskuju marljivost, predanost, energičnost i sposobnost izvršavanja.
Za vreme ovog tranzita za vas će biti lako da obavljate rutinske poslove na svoje i zadovoljstvo okruženja, sa zadovoljstvom ispunjavate sve svoje obaveze. Ne samo kolege, već i vaši šefovi ceniće vaš osećaj za odgovornost i način kako se koncentrišete na rad. Projekti koji zahtevaju istrajnost su pod dobrom kontrolom u vašim rukama, jer ste svoju energiju koncentrisali na ostvarenje cilja.
Smernost je druga crta ovog aspekta koju će drugi ceniti u vama. Ovo vas može odvesti do mnogih uspeha, čak ako i nisu neposredno vidljivi. To vam neće smetati jer ste vrlo strpljiva osoba i verujete da ćete kasnije pobrati plodove vašeg zalaganja.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM