Astrofon21

Mars trigon Jupiter-Radost življenja, preduzetnički duh, spremnost za preduzimanje akcija, sklonost ka organizaciji….

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 12° do 18° LAVA, Škorpiona ili STRELCA, a posebno ukoliko je Ovan, Škorpion, Strelac ili Ribe vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Odličan dan za ekspanziju i aktiviranje planiranih poduhvata. Budite otvoreni, proširite svoje vidike i prebrodite postavljene granice. Odličan dan za poslovne poduhvate, za edukaciju, pravna pitanja, duhovna nastojanja i dobrotvorne aktivnosti. Sreće je na dohvat ruke danas, na vama je da posegnete i uhvatite je.

Radost življenja, preduzetnički duh, spremnost za preduzimanje akcija, sklonost ka organizaciji, kreativnost, želja za donošenjem pozitivnih odluka ili transakcija, priznanja, poslovni uspesi, pokloni, rešavanje zvaničnih ili pravnih situacija, povoljnan dan za emotivne odnose. Uspešan poslovni period – pokažite otvorenost i preduzimljivost. Pod ovim harmoničnim tranzitom mogli bi često biti srećni u vašim vezama, što će omogućiti da sa više entuzijazma radite na realizaciji ličnih ciljeva. Prepoznajete visok stepen samouverenosti i svesni ste toga šta možete da ostvarite, stoga ne oklevajte već započnite novi projekat i pokušajte da motivišete i uključite i ljude oko vas. Vaš dobar primer doneće vam podršku drugih, tako da niko neće dovoditi u pitanje vaš autoritet. Uz dobre namere i dobrodušnost, vi se posvećujete uzroku a da pri tome ne ostavljate daleko u pozadini vaše lične ciljeve. Odličan interval za fizički zahtevna putovanja, ali se možete posvetiti i socijalnim problemima. Finansijski uspeh.

Svaki aspekt Marsa pruža nam priliku da posegnemo za ciljem, za onim na šta ukazuje konsistentna potreba Sunčevog položaja. Ovih dana Sunce tranzitira znakom Lava koje odražava našu potrebu da udruženi kreiramo temelje struktura. Mars u Lavu i Jupiter u znaku Strelca kreiraju trigon. Ovaj ekstremno povoljan aspekt donosi talase izuzetne energije i optimizma, stoga je današnji dan odličan za sve vrste poslovnih aktivnosti i realizaciju promocija i prezentacija. Iskoristite maksimalno povoljnosti ovog tranzita kako biste se fokusirali na svoje potrebe i time obezbedili napredovanje i osigurali promenu.
Najzad, ukoliko niste spremni da napredujete kako možete očekivati da život sutra bude bolji?

Posvetite malo vremena danas promišljanju šta zapravo želite od života. Često smo previše opterećeni svakodnevnim zadacima i odgovornostima prema drugima i gubimo iz vida lične želje i željenu životnu perspektivu. Ipak kroz stvaranje ciljeva u ličnom univerzumu obezbedjujemo osnov i životne strukture koje su neophodne svakom od nas.
Uhvati pogedom svoju zvezdu vodilju!

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM