Astrofon21

Mars opozicija Neptun-Nerealna očekivanja bez preduzimanja esencijalnih koraka1

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 15° do 19° Blizanaca, Device, Strelca i Riba, a posebno ukoliko je Ovan, Škorpion, Blizanci, Devica ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Pod ovim tranzitom počećete da sumnjate u sebe i imaćete problema da usmerite energiju na konkretne ciljevei sledite planirane aktivnosti koje vode realizaciji. Ako ipak planirate pokretanje važnog projekta pažljivije pogledajte i ustanovite realne resurse za rad. Suprotstavljanje drugih može da utiče da se osećate jako nesigurnim. Razuman samokritičan stav nikom ne škodi, ali kada vas dovede do tačke u kojoj sebe smatrate neadekvatnim, tada se to graniči sa samosaželjenjem koje verovatno ne može da bude konstruktivno.
Potražite novu inspiraciju kako bi nastavili putem koji ste odabrali. Kako je trenutno prenaglašen osećaj umora posvetite malo vremena relaksaciji, prihvatite boravak u prirodi, tišini, na otvorenom. U ovom periodu na vaše psihičko stanje bi se najbolje odrazili dodatni sati sna, meditacija ili šetnja šumovitim predelima. Podelite svoje brige sa prijateljima od poverenja koji mogu da vam omoguće dodatnu psihološku podršku.

Budite umereni i oprezni sa konzumacijom slatke hrane, alkoholnih pića, većih količina kafe, medikamenata i opijata. Neophodno je da se oslonite na faktore snažne faktore samopouzdanja, jer ko vlada sobom snažniji je od onoga ko upravlja gradom. Spiritualna strana čovekova mora da pokori i nadvlada njegove materijalne i životinjske nagone.

Nerealna očekivanja bez preduzimanja esencijalnih koraka koji bi omogućili ostvarenje, loše korišćenje energije i niski energetski nivoi, neraspoloženje, kompleks inferiornosti, razočarenje i povređenost, tajna neprijateljstva. Varke i trikovi, kreiranje strategije iza tuđih leđa, patološka stanja, depresija i apatija posebno kod tipova Ovna. Budite umereni i oprezni sa konzumacijom slatke hrane, alkoholnih pića, većih količina kafe, medikamenata i opijata.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM