Astrofon21

Mars opozicija Jupiter-Ako izložite dobro osmišljen plan realizacija je izvesnija…..

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 20° do 26° u znacima Ovna, Blizanaca, Lava, Vage, Strelca ili Riba, a posebno ukoliko su Ovan, Škorpion, Strelac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.
Pripadnici grupe PROMENLJIVIH ZNAKOVA (BLIZANCI, Device, STRELAC, Ribe) posebno su pod negativnim uticajem tokog trajanja ovog aspekta.
Naglašena je želja za dokazivanjem i donošenjem odluka, susreti sa opozicijom na pregovorima, konflikti, problemi zbog zvaničnih lica ili pretpostavljenih, prenagljeni postupci.
U ovom dnevnom intervalu izvesna je opasnost od gubitaka zbog rastanaka, nesuglasica, parničenja, prekomernog opterećivanja svojih kreditnih sposobnosti ili pljačke. Navlačite na sebe neprijateijstvo ili protivljenje zbog preterane sebičnosti ili dogmatičnosti u tvrdoglavom zastupanju svog mišljenja.

Klonite se insistiranja u krajnosti ili preterane revnosti, jer ste veoma podložni pogrešnom rasuđivanju. Ostanite umereni, ekonomični i diplomatski pristupajte u odnosima.
Pod ovim izazovnim tranzitom ne morate obavezno da imate teškoće, osim ako ne radite na realizaciji ličnih ambicija bez obzira na to kako će to da utiče na bilo šta drugo. Ako dozvolite da dominira ego drugi će se uveriti da i vi plaćate cenu za to. Trenutno vladate sa dosta samopuzdanja, ali to ne znači da imate pregled svega ili da ste potpuno iskreni u svakom pogledu.

Potražite dobar balans i započnite novi projekat, pokušajte da motivišete ljude oko vas. Verovatno će biti potrebe da idete na neko dalje putovanje ili da se suočite sa fizičkim izazovom. Posvetite se socijalnim pitanjima i obratite pažnju na sve detalje, izbegavajte da gradite kule u vazduhu. Možda ćete biti skloni da previdite teškoće i da se opustite u lažnom osećanju sigurnosti.
Ako izložite dobro osmišljen plan realizacija je izvesnija.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM