Astrofon21

Mars kvadrat Saturn na 15° Vaga/Jarac-Kako biste uslišili Saturnove potrebe aktuelnim izazovima pristupajte vrlo sporo i oprezno….

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 12° do 18° Ovna, Bika, Raka, Device, VAGE, JARCA, Vodolije, ili na osi kardinalnih znakova (Ovan, Rak, Vaga, Jarac), a posebno ukoliko su Ovan, Škorpion ili Jarac vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Svi aspekti koje kreiraju Mars i Saturn (čak i sekstil i trigon) su naporni, jer ova dva arhetipa energije jesu u osnovi sasvim suprotni, i kao rezultat toga uvek se u intervalu aktivacije bilo kog njihovog aspekta javlja efekat “povuci-potegni”. U najboljem slučaju ovaj aspekt daruje snažnu odlučnost, ali u najgorem može doneti strahovitu frustraciju i anksioznost, nemir. Odgovor na ovaj aspekt ne sme ni u kom slučaju biti preuzimanje pasivne uloge poraženog, već aktivan i svestan pokušaj razumevanja moćnih energija koje upravljaju našim životima. Odustajanje od toga samo će pogoršati stvari.

U nekoliko navrata smo pisali o disfunkcionalnim uzorcima i potencijalnoj regeneraciji. Merkurovi aspekti sa Uranom i Plutonom dali su nam neophodne uvide u životne oblasti koje je potrebno promeniti, i ukazali na puteve preuzimanja odgovornosti i oslobadjanje iz toksičnog globalnog sistema uverenja. Stoga će danas Mars u kvadratu sa Saturnom po prvi put testirati naše odluke da započnemo produktivniji način života.
Po svojoj prirodi Mars jednostavno grabi ono što želi, kako bi služio volji (Suncu), ali Saturn je sklon da ograničava i često negira naše želje. Jedna od mogućih manifestacija ovog aspekta je suočavanje sa ličnom neadekvatnošću, stavljanje straha i sumnji u sebe u prvi plan, što vodi frustraciji i anksioznosti, posebno kada se trudite da kreirate dinamičnu promenu (jer Mars jeste dinamična i brza planeta) u svom životu. Ovaj aspekt se manifestuje i na druge načine, po prvi put ćete se ozbiljno suočiti sa teškoćama usled čega ćete ozbiljno razmišljati da napustite novi put kojim ste krenuli, i vratite se starim uzorcima ponašanja, ali pamtite da postupajući tako morate biti svesni problema koje ste ostavili nerešenim.

Svaki put kada započnemo nešto novo i nepoznato postoji mogućnost da strahovi i negativne misli u prvom talasu isplivaju na površinu. Neophodno je da pokušamo da ih prevazidjemo i nastavimo ka svom cilju, ne dozvoljavajući da trenutna osećanja zavladaju našim mislima i poremete naše planove. Kako biste uslišili Saturnove potrebe aktuelnim izazovima pristupajte vrlo sporo i oprezno, što ste pažljiviji i sa aktivnostima to su veće šanse da ste na putu ka uspehu. Danas izdvojite malo vremena za promišljanje izvora frustracije u vašem životu. Kada definišete kritične oblasti kreirajte plan za prevazilaženje teškoća umesto da im se prepustite. Često je koren frustracije i nemira u osnovi samo strah, i otkrivajući ga oslobadjate se kako biste živeli kvalitetnije i stvarali budućnost kakvu želite.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM