Astrofon21

Mars kvadrat Pluton-Staza koja je pred vama možda ne izgleda onako kako ste zamišljali ranije……

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Blizanaca, Vage ili Vodolije, a posebno ukoliko su Ovan, Bik, Blizanci, Devica, Škorpion ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

MARS i PLUTON na 20° stepenima KARDINALNIH znakova VAGE i JARCA kreiraju KVADRAT oslobadjajući snažne energetske talase. Izuzetno intenzivan tranzitni aspekt aktiviraće pozicije sa Ascendentalnim ili Sunčevim znakom Ovan, Vaga, Škorpion ili Jarac.

Budite smireni dok drugi pokušavaju da sugerišu promenu vaših planova, tvrdoglavost može voditi do blokade umesto da pomogne uspostavljanju saradnje. Samostalno možete postići mnogo, ali budite osećajni i obzirni prema drugima, izbegavajte konflikte sa šefovima, postupajte sa dozom odmerenosti i staloženosti. Stepen nezavisnosti u akcijama će biti presudan po uspeh vaših budućih akcija. Budite otvoreni ali izbegavajte nepoštenu taktiku jer bi se ubrzo mogla negativno odraziti na vaš status. Poštujte prava i ideje drugih, sagledavanje dogadjaja iz njihove perspektive bez sumnje će vam doneti dugoročni benefit.

Pluton i Mars periodično obrazuju kardinalni kvadrat još od 2012. što predstavlja obrazac dugoročnih globalnih društvenih i personalnih promena. Vaš život se menjao tokom poslednje 3 godine, i iako se još uvek suočavate sa značajnim promenama za vama je i nekoliko mudrih odluka koje su već olakšale vaš život. Fokusirajte se sada na svoje ciljeve i prigrlite budućnost sa odlučnim stavom i optimizmom.

Staza koja je pred vama možda ne izgleda onako kako ste zamišljali ranije, ali to ne znači da pred vama nije more novih prilika. Budite otvoreni i aktivni kako biste ih maksimalno iskoristili. Tokom naredna dva dana možda nećete znati kome ili čemu prvo da se posvetite – svejedno je da li su pred vama novi poslovi koji uključuju nove ljude ili ste rastrzani izmedju previše projekata koji se odvijaju istovremeno, biće važno da na kratko predahnete i ponovo procenite plan realizacije. Neočekivane okolnosti ili kolege sa konkurentnim planovima će se uplesti u vaše planove. Imajte na umu da je Mars još uvek u retrogradnom kretanju, stoga su odlaganja poput ovog sasvim očekivana, a ni okruženje nije blagonaklono. Nemojte ni pomišljati da potencirate svoje ideje, ali ne dozvolite da budete uvučeni u planove drugih. Upravljajte izazovima i neslaganjima sa dosta strpljenja, uz blagost i razumevanje. Pred nama su srećniji dani, budite strpljivi.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM