Astrofon21

Mars kvadrat Neptun-Sumnja u sebe i problem sa usmeravanjem energije ka konkretnim ciljevima!

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 15° do 17° u znacima Blizanaca, Device ili Strelca su pod nepovoljnim uplivom, a ukoliko su Rak, Škorpion ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično i doneće povoljne uticaje.

Pripadnici grupe PROMENLJIVIH ZNAKOVA (Blizanci, Devica, Strelac, Ribe) posebno su ugroženi tokog trajanja ovog aspekta.

Vaš odnos sa ljudima u ovom periodu je pod senkom sumnji i iluzija, ali niste iskreni sa drugima te ne očekujte iskrenost zauzvrat. Budite oprezni prema ljudima koji traže pomoć, moguće da im je zaista pomoć neophodna ali postoji izvesna šansa da samo pokušavaju da vas prevare. Prepoznavanje razlika je jedna od najtežih veština koje je potrebno naučiti.
Priželjkujete promenu a ništa ne preduzimate tim povodom, energiju koristite na loš način i neraspoloženi ste, postoji kompleks inferiornosti, razočarenje i povređenost, sklapate tajna neprijateljstva i izvodite manipulacije iza tuđih leđa, patološka stanja. Ovaj period za visoko razvijenu svest predstavlja proveru, kroz koju će naučiti da razlikuje instinkte i intuiciju. Kod osobe prosečno razvijene svesti biće prisutno iskušenje da se spiritualnim sposobnostima posegne kako bi se ostvarili materijalni ciljevi. Ta iskušenja se mogu javiti u raznovrsnim oblicima, jer je Neptunova priroda veoma tajnovita i maštovita.

Sumnja u sebe i problem sa usmeravanjem energije ka konkretnim ciljevima. Ako ipak planirate projekte, pažljivo razmotrite uslove kako biste procenili realnu osnovu. Neodlučni ste i osećate jaku nesigurnost. Moraćete da pronađete snagu u sebi kako biste nastavili putem koji ste sami odabrali. Razuman samokritički pristup nije na odmet, ali kada dospete do tačke u kojoj smatrate neadekvatnim to je daleko od realnosti i graniči se sa samosaželjenjem, koje ne može da bude od konstruktivne koristi. Pošto je ovo interval tokom kog se oseća umor, potrebno je da se relaksirate i prihvatite aktivnosti koje deluju povoljno na vas. U ovom periodu više sna je neophodno, a od pomoći je posezanje za unutrašnjim uvidima i psihološkom podrškom.

Da li osećate da nemate energije ili dovoljno samouverenosti da nastavite? Da li vas okružuju ljudi koji pokušavaju da razbiju vaše snove i miniraju vaše žudnje i planove?
Energije Marsa i Neptuna su krajnje suprotne. Dok Mars oslikava potrebu da se pokrenemo i jednostavno ostvarimo ono što želimo, Neptun odražava potrebu da se žrtvujemo i u svakom dogadjaju pronadjemo viši smisao života. U brojnim situacijama neophodne su nam obe energije, ali ipak kada su one u neskladnom odnosu teško je pomiriti ova dva pristupa.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK